ABUS ALARMBOX 2.0
ABUS ALARMBOX 2.0
Abus

ABUS ALARMBOX 2.0

ZWART

Art. No. 10051273
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 59,95 2
€ 49,95 1
Beschrijving

ABUS ALARMBOX 2.0 ZWART

Handig, onopvallend en altijd hoorbaar: dat is de ABUS Alarmbox 2.0. Een compacte alarmeenheid die snel en gemakkelijk aan diverse objecten kan worden bevestigd. Luidkeels, met een luide, onaangename pieptoon van ten minste 100 dB jaagt deze box iedereen de schrik aan die jouw eigendom wil stelen. En dat 15 seconden lang! Daarna is het apparaat direct weer 'geactiveerd'. Het 3D Position Detection alarmsysteem is een geweldig hulpmiddel omdat het schokken en zeer kleine bewegingen in alle drie dimensies erkent en dan het alarm activeert. Bij kleine en korte schokken, bijvoorbeeld wanneer een bal tegen je voertuig wordt geschopt, geeft de ABUS Alarmbox 2.0 alleen een kort waarschuwingssignaal. De Alarmbox 2.0 kan aan ronde buizen, bijvoorbeeld het voertuigframe, worden bevestigd en met een sleutel worden afgesloten.
Bovendien kan de behuizing van de alarmbox andere ABUS-adapterkettingen of -kabels als accessoire in het alarmsysteem integreren en zo voorwerpen tegen ongeoorloofde diefstal beveiligen (scooter, grill, gereedschap etc.).

  • Alarmfunctie met min. 100 dB gedurende 15 seconden, daarna direct weer geactiveerd
  • 3D Position Detection alarmsysteem dat schokken en zeer kleine bewegingen in alle drie dimensies herkent en het alarm activeert
  • Intelligent Alarm bij kleine en korte schokken
  • Inclusief CR2-batterij
  • Kan aan bijna alle ronden vormen worden bevestigd
  • Aansluitmogelijkheid voor ABUS-adapterkettingen en -kabels

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar