MAGNEETSET*BMW MOTORCYCLE
MAGNEETSET*BMW MOTORCYCLE
MAGNEETSET*BMW MOTORCYCLE
MAGNEETSET*BMW MOTORCYCLE
BMW

MAGNEETSET*BMW MOTORCYCLE

9-DELIG,INCL. CADEAUBOX

Art. No. 10014827
|

2 Beoordelingen

€ 8,95 1
Beschrijving

MAGNEETSET*BMW MOTORCYCLE 9-DELIG,INCL. CADEAUBOX

De metalen deur van een koelkast is een ideaal magneetbord. Tenslotte heeft iedere woning zo'n koelkast en moet iedereen weleens ergens een blaadje, memo, ansichtkaart, agenda, een foto, een notitie, iets uit de krant of iets dergelijks ophangen. En iedereen gaat weleens naar de keuken en kijkt ernaar. Wat vaak ontbreekt zijn aantrekkelijke magneten die goed houden en er ook nog eens decoratief uitzien. Zoals de magneetset *BMW Motorcycles*.

De 9-delige magneetset met hoogwaardig glanzend oppervlak en verschillende retro-motieven is er inclusief een praktische cadeaubox (70 x 93 x 20 mm). Dankzij krachtmagneten aan de achterkant wordt gewaarborgd dat ook meerdere blaadjes vast op hun plek blijven zitten. Ook geschikt voor een magneetbord op kantoor, bij een vereniging of op een metalen stellingkast in de werkplaats.

Documenten
Beoordelingen (2)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar