FEHLING STUUR DRAG-BAR
FEHLING STUUR DRAG-BAR
FEHLING STUUR DRAG-BAR
FEHLING STUUR DRAG-BAR
Fehling

Fehling Drag-Bar Wide breedte 970 mm

verchroomd, TÜV

Art. No. 10021166
|

6 Beoordelingen

Adviesprijs € 70,70 2
vanaf € 49,99 1
Beschrijving

Fehling Drag-Bar Wide breedte 970 mm verchroomd, TÜV

Fehling stuur "Drag-Bar wide":

  • Hoogwaardig afgewerkt en verchroomd.
  • Verkrijgbaar in metriek (22 mm en 25,4 mm diameter).
  • Made in Germany.
  • Afmeting: b: 970, h :0, d :165.
  • Met TÜV-goedkeuring geldig voor Duitsland

Aanwijzing: De accessoire-sturen worden zonder boorgat voor de vergrendeling van de schakelaarunit geleverd. Deze bevinden zich afhankelijk van motormodel op verschillende plekken. Het is toegestaan om voor de vergrendeling in het stuur te boren: Lijn hiervoor uw nieuwe stuur optimaal op het voertuig uit. Monteer nu de schakelaarunits bij wijze van proef, let erop dat deze bij helemaal ingedraaid stuur de tank niet raken, teken het gat voor de vergrendeling af en boor een gat met dienovereenkomstige diameter in het stuur. Wie wil vermijden dat bij het ombouwen van het stuur de boor van de gladde stuurbuis glijdt, wie graag "misslaat" bij het merken met een centerpons of op de een of andere manier altijd scheef in het werkstuk boort, die zou de LSL boorsjabloon, bestelnr. 10005264 (metriek) of 10005224 (inch), (zie onderaan het scherm) moeten gebruiken: zeker is zeker, hiermee kunnen dergelijke fouten niet gebeuren.

Documenten
Beoordelingen (6)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar