GILLES KETTINGSPANNER TCA
GILLES KETTINGSPANNER TCA
GILLES KETTINGSPANNER TCA
GILLES KETTINGSPANNER TCA
Gilles

Gilles kettingspanner TCA

Art. No. 60017001
|

4 Beoordelingen

Vind je motor:
vanaf € 235,07 1
Beschrijving

Gilles kettingspanner TCA

Het behoort misschien wel tot de beste kettingspansystemen op de markt: het GILLES.TOOLING *Kettingspansysteem TCA*. Geniet van de meest verfijnde techniek en het perfecte design van GILLES.TOOLING. Ontdek de unieke, innovatieve kettingspanner. Met deze stijlvolle onderdelen geniet u van een hoge afleesnauwkeurigheid door Nonius-schaalverdeling. Zeer geschikt voor het uitbalanceren van serietoleranties. De achterwielpositie kan in millimeters worden afgelezen.

Alle aluminium onderdelen bestaan uit hoogvast al7075-materiaal, zijn exact via de CNC-freesmethode vervaardigd en zijn van een extra robuuste harde anodisering voorzien. Alle schroeven en schroefdraadbouten zijn gemaakt van roestvrij staal.

Het TCA-systeem vergemakkelijkt de montage van het achterwiel aanzienlijk.
Wie waarde hecht aan een perfecte look en techniek zou de GILLES.TOOLING-kettingspanner altijd samen met de bijpassende GILLES.TOOLING-asmoer voor het model moeten monteren. Daarnaast kan het systeem worden uitgebreid met een professionele GILLES.TOOLING-montagesteunadapter en een GILLES.TOOLING-crash pad voor het achterwiel.



Aanwijzing:
bij alle GILLES.TOOLING TCA-kettingspanners zit de asmoer altijd in rijrichting RECHTS! Bij sommige modellen moet daarom de as - in tegenstelling tot het origineel - vanaf links worden ingeschoven. Dat is technisch geen enkel probleem en heeft bovendien het voordeel dat as en asmoer bij een val door de uitlaat worden beschermd.

Documenten
Beoordelingen (4)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar