LSL STUUR STREET BAR
LSL STUUR STREET BAR
LSL STUUR STREET BAR
LSL STUUR STREET BAR
LSL

LSL alu-stuur Street Bar breedte 850 mm

ABE

Art. No. 60155800
|

3 Beoordelingen

Adviesprijs € 99,95 2
vanaf € 84,95 1
Beschrijving

LSL alu-stuur Street Bar breedte 850 mm ABE

LSL 1 inch aluminium stuur STREET BAR:

Britten en Amerikanen vertrouwen op deze afmeting. Sturen in de diameter 1 inch werden altijd al toegepast bij zware choppermodellen, tegenwoordig echter ook bij de actuele Triumph Bonneville en Thruxton Classic sportmotoren.
In elk geval standaard voor Harley-Davidson motoren, zo was tot nu toe echter niemand in staat om sterke aluminium sturen in inch in aantrekkelijke kleuren aan te bieden. Zoals vaak op het gebied van stuurproductie is LSL nu het eerste bedrijf dat sturen van hoogvast aluminium in een diameter van 1 inch kan aanbieden.
In een uniek procedé wordt hier de aluminium buis van 25,4 mm met een wanddikte van 4,5 mm in het deel van de stuurklemvoorziening aan de binnenkant conisch uitgewalst naar een geringere wanddikte bij de stuuruiteinden. Bij slechts de helft van het gewicht garandeert dit productieproces een hogere sterkte dan dat van een stalen stuur.

  • LSL biedt de nieuwe sturen in vijf vormen aan. Klassieke "Drag Bar", sportieve "Clubman", Street Fighter "Street Bar", comfortabele "Roadster" en brede "Flat Track" sturen. De sturen zijn deels naar keuze met en zonder slobgaten voor inwendige kabelgeleiding verkrijgbaar. Alle sturen zijn voor corrosiebescherming geanodiseerd, als kleurvarianten worden aangeboden: zilver-mat en zwart-mat parelgestraald evenals goud en zwart hoogglans gepolijst.
  • Met en zonder slobgaten voor inwendige kabelgeleiding leverbaar.
  • Afmetingen in mm: b: 850, h: 60, d: 95.
  • Met ABE-typegoedkeuring
  • Slobgat-variant: 2 slobgaten in het gebied van het schakelblok 22 x 10 mm / 1 slobgat tussen de stuurklemmen 25 x 10 mm.

Aanwijzing:
Er kan niet worden gekozen uit alle kleurvarianten voor alle stuurtypes.

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar