STUURUITEINDEN LSL
STUURUITEINDEN LSL
STUURUITEINDEN LSL
STUURUITEINDEN LSL
STUURUITEINDEN LSL
STUURUITEINDEN LSL
LSL

LSL stuuruiteinden

universeel, zwart, paar

Art. No. 10005556
|

4 Beoordelingen

Adviesprijs € 27,95 2
vanaf € 23,70 1
Beschrijving

LSL stuuruiteinden universeel, zwart, paar

LSL design-stuuruiteinden

Optisch afgestemd op de design-stuurgrepen van de fabrikant zelf (bestelnr. 10019475-10019477) en ook erg goed passend bij de aluminium&rubber grepen bestelnr. 10020020, biedt de fabrikant LSL hoogwaardige stuuruiteinden van CNC-gefreesd aluminium aan.

Buitendiameter max. 35 mm, lengte body 28 mm, gewicht 85 gram. Op het uiteinde voorzien van een kunststof kap die beschermt tegen stoten.

Er worden passende adapters voor de montage op alle metrische aluminium en stalen sturen evenals voor conisch gevormde aluminium sturen meegeleverd met een binnendiameter 14 of 18 mm.

Documenten
Beoordelingen (4)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar