LSL SMAL STUUR-SET
LSL SMAL STUUR-SET
LSL

LSL Tour-Match smal stuur-set

TÜV

Art. No. 60155400
|

8 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 319,95 2
vanaf € 299,95 1
Beschrijving

LSL Tour-Match smal stuur-set TÜV

LSL Tour-Match smal stuur-set:

Originele smalle sturen op sport- en supersportmotoren zijn vaak vanwege hun extreem lage stuurpositie weliswaar ideaal voor het circuit of de autosnelweg, maar omstreden voor het gebruik op de weg/secundaire wegen. Het gepatenteerde LSL smalle stuur Match biedt hulp. Door zijn unieke constructie bevindt de stuurbuis zich niet naast, maar boven de kroonplaat. Met een offsethoek van 2° van het stuur is de Tour-Match aangenaam voor toeren ontworpen en biedt een comfortabele, beheerste zithouding. Het smalle stuur wordt telkens modelspecifiek met alle aanbouwdelen, aanbouwinstructies en TÜV-goedkeuring voor het desbetreffende motormodel geleverd. Wanneer de remleiding moet worden verwisseld, dan is deze eveneens bij de levering inbegrepen. Stuurklem en stuurbuis zijn zilver geanodiseerd en worden als eenheid geleverd. Afhankelijk van richtlijn bij het voertuig worden momenteel 3 verschillende vorkstangklemmen gebruikt:

Tour Match = klemmen onder de bovenste kroonplaat
Top Match = klemmen boven de bovenste kroonplaat
Twin Match = 2-delig klemmen boven en onder de bovenste kroonplaat

Opmerkingen:
(B): Begrenzing van de stuuraanslag noodzakelijk (benodigde onderdelen bij de set inbegrepen)
(S): Uitsnijden van de kuipwerkpunten nodig
(L): Gebruik alleen mogelijk met ombouw van de stuurdemper (onder het balhoofd)

Documenten
Beoordelingen (8)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar