MARVING SLIP-ON 6-2
MARVING SLIP-ON 6-2
Marving

MARVING SLIP-ON 6-2

Z1300/DFI 79- CHROOM

Art. No. 60426112
|

3 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 499,00 2
€ 299,00 1
Beschrijving

MARVING SLIP-ON 6-2 Z1300/DFI 79- CHROOM

Ze zijn er, de klassieke tweewielers ofwel youngtimers uit de jaren 70/80 waarmee liefhebbers tegenwoordig graag naar biker-bijeenkomsten rijden. Alleen heeft de tand des tijds ook op de mooiste stalen rossen zijn sporen nagelaten. En dan zweeft het "totdat-de-TÜV-keuring-ons scheidt" als een zwaard van Damocles boven motor en bestuurder. Het probleem: een verroest uitlaatsysteem dat niet kan worden vervangen, omdat het gewoonweg niet meer te krijgen is! Met uitzondering misschien bij Marving.

Marving Master geluiddempers resp. 4-in-2 en 6-in-2 complete systemen voor verschillende voertuigmodellen in originele look. Uitlaatsystemen in het klassieke megaphone-design van verchroomd en zwart verchroomd staal. De einddempers zijn natuurlijk passend voor de originele spruitstuksystemen vervaardigd.

Goed om te weten:
Gezien het grote aantal old- en youngtimers, de verschillende bouwjaren, series en variaties waarvoor de Marving-uitlaatsystemen, slip-on- en complete systemen worden aangeboden, kunnen wij onmogelijk voor alle voertuigen montagefoto's tonen. Om je toch een indruk te geven, bieden wij je foto's van de uitvoeringen (verchroomd/zwart-verchroomd). Aanvullende informatie vind je onder de knop "Documenten". Voor elk Marving-systeem zijn schematische tekeningen beschikbaar die een globale indruk geven van de "look", de geleiding en de leveringsomvang.

Belangrijke informatie:
De slip-on- en complete systemen van Marving worden op basis van hoge eisen aan de kwaliteit en deels met de hand speciaal voor jouw motor in Italië vervaardigd. De levering kan daarom ook wel eens ca. 2-3 weken in beslag nemen. Natuurlijk streven wij ernaar om elke order zo snel mogelijk af te handelen.

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar