HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
HAZET MOMENTSLEUTEL
Hazet

HAZET momentsleutel 5000-serie

Art. No. 10091713
|

8 Beoordelingen

Adviesprijs € 231,69 2
vanaf € 156,30 1
Beschrijving

HAZET momentsleutel 5000-serie

HAZET heeft de momentsleutel niet uitgevonden, maar de techneuten van de gereedschapsspecialist uit het Duitse Remscheid hebben dit gereedschap tot uitstekende HAZET-producten doorontwikkeld.
Gebruikersvriendelijke omkeerratel. Ideaal voor werkzaamheden aan tweewielers. Nauwkeurigheid: 3% van de schaalwaarde (in activeringsrichting) - (5107-3CT, 4% activeringsnauwkeurigheid). Veilig: Haptisch (korte activeerweg). Akoestisch (knikelement). Ontwikkeld voor de omstandigheden in de werkplaats.

Breed toepassingsspectrum voor gecontroleerd aantrekken van schroeven voor de bandenservice, voor werkzaamheden aan tweewielers, personenauto's en busjes/vrachtwagens alsook voor toepassingen in industrie en handwerk. Geoptimaliseerde keerring ter bescherming van vreemde voorwerpen. Ratelreparatieset voor zelfmontage door klant voor een jarenlang gebruik. Greep met meer grip voor gemakkelijkere krachtoverbrenging. Instelhulp door arreteerpunten voor een geoptimaliseerde bediening garandeert het veilig en snel instellen van het gewenste draaimoment door draaien van de greep. Veilige vergrendeling van instelwaarden door arreteerfunctie bij draaikrans. Draaikrans in driehoekige vorm voorkomt ongecontroleerd wegrollen. Slot-symbolen geven de betreffende vergrendelingsstaat aan. Bevestigingsmogelijkheid voor touwlus dankzij openingen bij de vergrendelingsdraaikrans. Goed leesbare, contrastrijke schaalverdeling. Duurzame leesbaarheid dankzij laserinscriptie op schaalhuls.

  • goedgekeurd volgens DIN EN ISO 6789-2:2017
  • met kalibreercertificaat en serienummer
  • levering in stabiele Hexa-draaipak
  • geen terugdraaien meer: voor de HAZET momentsleutels van de 5000-reeks werd tijdens duurtests aangetoond dat een terugdraaien naar de kleinste schaalwaarde niet nodig is

Documenten
Beoordelingen (8)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar