LOUIS AFDEKHOES
LOUIS AFDEKHOES
Louis

Louis-motorhoes quad/ATV

Art. No. 10010189
|

7 Beoordelingen

vanaf € 49,99 1
Beschrijving

Louis-motorhoes quad/ATV

Zo'n Quad of ATV biedt veel plezier. Offroad over het land ploegen of een wilde rit op een geschikt stuk wegdek, dat is gewoon fantastisch! Deze robuuste voertuigen kunnen tegen een stootje. Maar ze staan niet graag voor lange tijd onbeschermd tegen het weer op een parkeerplaats.

Deze waterafstotende hoes is gemaakt van vormvast materiaal. De hoes is voorzien van een tunneltje met elastiek en een bevestigingsband. Daardoor sluit deze altijd strak aan.

  • Materiaal: PVC-materiaal (100% polyester)
  • Kleur: grijs met zwarte Louis-logo's
  • Afmetingen (zie tekening voor maataanduidingen):

M-L:
A: 210 cm, B: 72 cm, C: 73 cm, D: 90 cm, E: 90

XL-2XL:
A: 220 cm, B: 77 cm, C: 76 cm, D: 100 cm, E: 98

Größe 3XL:
A: 235 cm, B: 96 cm, C: 97 cm, D: 122 cm, E: 121

Goed om te weten:

U vindt een gedetailleerde modellenlijst, welke uitvoering geschikt is voor welke quad/ATV en meer nuttige informatie door op de knop "Documenten" te klikken. Ook hoe u de juiste maat kunt bepalen als uw voertuig niet in de lijst staat.

Door bagagedragers, koffers, ruiten en andere grote aanpassingen aan uw voertuig kunnen de maten sterk veranderen, dus soms is een grotere/andere hoes nodig.

Documenten
Beoordelingen (7)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar