POWER KIT 860 CC
POWER KIT 860 CC
POWER KIT 860 CC
POWER KIT 860 CC
Siebenrock

Siebenrock Power Kit 860 cc voor BMW R45

en R65-modellen

Art. No. 60190009
|

1 Beoordeling

Vind je motor:
vanaf € 949,00 1
Beschrijving

Siebenrock Power Kit 860 cc voor BMW R45 en R65-modellen

Puur rijplezier met een R 45 of een R 65? Wie nu ongelovig zijn hoofd schudt, moet eens een blik werpen op de nieuw ontwikkelde Siebenrock Power Kits 860 cc. Met een legendarische toename van de cilinderinhoud tot 860 cc worden deze kleine tweekleppers echte bochtenjagers.

Deze feiten brengen alle sceptici tot zwijgen: De R 65 pakt uit met 20 procent meer vermogen en een maximaal koppel van 75 Nm, dat geproduceerd wordt bij 4200 t/min. De toename is nog spectaculairder bij de Power Kit voor de R 45: daarmee wordt het maximale koppel van 70 Nm al bereikt bij 2500 t/min en zorgt 30 procent meer vermogen ook bij berijders van grotere motoren voor een brede, waarderende grijns op het gezicht.

Overzicht:

  • vermogenstoename R45/R65: van 27 pk tot ca. 47 pk
  • vermogenstoename R65: van 45 pk tot ca. 58 pk
  • inclusief pakkingset
  • Met klepstoterstangbescherming van roestvrij staal
  • met TÜV-goedkeuring

Goed om te weten:
Net als alle vermogenstoenamesets van het merk Siebenrock bevatten ook de nieuwe Power Kits 860 cc de beproefde, vrijwel slijtagevrije nikasilcilinders en hoogwaardige gesmede zuigers.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar