REPARATIEHANDL. BMW-BOXER
REPARATIEHANDL. BMW-BOXER
Bucheli

REPARATIEHANDL. BMW-BOXER

VIERKLEPSBOXER VANAF 93-

Art. No. 10053475
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Vind je motor:
Adviesprijs € 39,90 2
€ 37,99 1
Beschrijving

REPARATIEHANDL. BMW-BOXER VIERKLEPSBOXER VANAF 93-

BMW Boxer - Motor - Koppeling - Aandrijving - Cardan
Onderhoud en reparatie van de vierklepsboxers vanaf 1993

  • In deze speciale uitgave motor-reparatiehandleidingen wordt het onderhoud, de demontage, het doormeten en in elkaar zetten van motor, koppeling, versnellingsbak en cardanaandrijving van de vierklepsboxers van BMW beschreven.
  • Deze speciale uitgave kan worden beschouwd als aanvulling op alle motorreparatiehandleidingen over het onderwerp BMW vierklepsboxer. De technisch geïnteresseerde lezer komt alles te weten over de motorelektronica, krijgt onderhoudsgegevens, informatie over hoe hij speciaal gereedschap zelf kan maken en tips en trucs voor de vierklepsboxermotor en cardanaandrijving.
  • 192 pagina's, gebrocheerd

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar