SHIN YO LED-ACHTERLICHT
SHIN YO LED-ACHTERLICHT
SHIN YO LED-ACHTERLICHT
SHIN YO LED-ACHTERLICHT
SHIN YO LED-ACHTERLICHT
SHIN YO LED-ACHTERLICHT
SHIN YO LED-ACHTERLICHT
SHIN YO LED-ACHTERLICHT
Shin Yo

SHIN YO LED-ACHTERLICHT

LIGHT GUIDE, GETINT

Art. No. 10035499
|

1 Beoordeling

€ 44,95 1
Beschrijving

SHIN YO LED-ACHTERLICHT LIGHT GUIDE, GETINT

Het Shin Yo Light Guide LED-achterlicht is gemaakt voor een probleemloze ombouw. En het ziet er in zwart met rood glas en een witte kentekenplaatverlichting heel goed uit. In bedrijf brandt het licht door de bijzondere LED Light Guide-techniek als een doorlopende streep.

  • De slanke, zwarte metalen behuizing heeft twee M4-schroeven aan de achterzijde en kan daardoor vrijwel overal worden bevestigd.
  • Afmeting (b x h x d): 84 x 25 x 37 mm
  • Het achterlicht heeft een E-goedkeuring


Goed om te weten:

Als u een voertuig met een CAN-bus/verlichtingsindicatielampje wilt ombouwen voor een LED-achterlicht (bijv. veel BMW-modellen), moet bovendien een 7,5 ohm-weerstand (zoals de vermogensweerstand van 33 ohm bestelnr. 10032200) worden ingebouwd. En als het voertuig een ABS-waarschuwingslampje heeft, moet voor de remlichtfunctie ook een dergelijke weerstand worden gebruikt. Dit dient om continu branden van het ABS-indicatielampje te vermijden. De montage vindt telkens plaats in de parallelschakeling tussen de plus- en minleiding van de achterlichtfunctie.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar