SHIN YO STUUREINDSPIEGEL
SHIN YO STUUREINDSPIEGEL
SHIN YO STUUREINDSPIEGEL
SHIN YO STUUREINDSPIEGEL
Shin Yo

Shin Yo stuureindspiegel STRAIGHT

kort of lang, zwart, E-goedkeuring

Art. No. 10040409
|

10 Beoordelingen

Adviesprijs € 32,95 2
vanaf € 19,99 1
Beschrijving

Shin Yo stuureindspiegel STRAIGHT kort of lang, zwart, E-goedkeuring

Wil je je motor meer karakter, uitstraling, dynamiek en misschien ook een licht agressieve touch geven? Hier heeft SHIN YO iets op gevonden: de stuureindspiegel *Straight* in lange of korte uitvoering en met E-goedkeuring. Hierdoor krijgt jouw bike de look die je voor ogen hebt. Ofwel "staand" of meer streetfighter-achtig "hangend".

De behuizing van de SHIN YO *Straight* wordt van kunststof gevormd. Een corrosiebestendige kogelklemming van roestvrij staal maakt een nauwkeurige instelling van de spiegel mogelijk. De spiegelkop wordt gedragen door een spiegelarm van aluminium. Geschikt voor 7/8 en 1 inch stuurbuizen van aluminium of staal.
Je kunt de stuureindspiegel *Straight* van SHIN YO met de meegeleverde verloophulzen rechtstreeks op de stuurbuis klemmen of op speciale stuureindgewichten met spiegelhouders.
De spiegel kan rechts en links evenals naar boven staand of naar onder hangend worden gemonteerd. Leverbaar in een korte en lange versie.

Materiaal: kunststof/aluminium

Keuring: E-goedkeuring

Afmetingen in mm (zie maattekening): A=120, B= 85

  • Steellengte: kort, 75 mm, lang, midden - midden 120 mm
  • Gewicht: kort 138 g, lang 142 g

Leveringsomvang: 1 stuk incl. 7/8 en 1 inch adapter

Documenten
Beoordelingen (10)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar