REP.HANDL.SIMSON SCHWALBE
REP.HANDL.SIMSON SCHWALBE
REP.HANDL.SIMSON SCHWALBE
REP.HANDL.SIMSON SCHWALBE

REP.HANDL.SIMSON SCHWALBE

TEILE - TECHNIK - WARTUNG

Art. No. 10053789
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 24,90 2
€ 16,90 1
Beschrijving

REP.HANDL.SIMSON SCHWALBE TEILE - TECHNIK - WARTUNG

Simson Schwalbe -

  • Reserveonderdelen, techniek, onderhoud
  • REPRINT van het origineel

  • Meer dan 1,6 miljoen S 51's, meer dan één miljoen "Schwalbes", meer dan 700.000 SR 4-modellen uit de serie met vogelnamen en meer dan een half miljoen S 50's heeft Simson vroeger in het Duitse Suhl gebouwd.
  • Dankzij de populariteit van de legendarische kleine motorfietsen, zij het de bromfiets of scooter, kan Simson in elk geval de concurrentie met Vespa aangaan.
  • De voordelen liggen voor de hand: de tweewielers van Simson rijden goed, zijn duurzaam en kunnen eenvoudig worden onderhouden en gerepareerd. Omdat dit zo is, en omdat veel Schwalbe-bestuurders ook Schwalbe-hobbymonteurs zijn, blijft de vraag naar reparatiehandleidingen en lijsten met reserveonderdelen bestaan.
  • In dit boek treffen zowel gelegenheids- als ambitieuze hobbymonteurs alle wetenswaardigheden aan over opbouw en functionaliteit, het demonteren en monteren, en reparatie en onderhoud. De reprint van de originele handleidingen bevat aanschouwelijke, met foto's uitgeruste stap-voor-stap instructies voor alle componenten, van de motor, het frame en de remmen tot en met de elektriciteit en ontsteking.

ca. 520 pagina's, ca. 400 z/w-foto's en afbeeldingen, gebonden, 168 x 251 mm

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar