SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP BALLHEAD MOUNT BOL-
SP Connect

SP BALLHEAD MOUNT BOL-

KOPHOUDER, ZWART

Art. No. 10038439
|

5 Beoordelingen

Adviesprijs € 9,95 2
€ 6,99 1
Beschrijving

SP BALLHEAD MOUNT BOL- KOPHOUDER, ZWART

De navigatie via een app op smartphone of gsm wordt steeds populairder. Maar het is niet echt professioneel als je met Gaffa-band of een of andere vage constructie je dure telefoon op het stuur van je motor vastmaakt. Maar SP Connect heeft voor speciale smartphones en universeel, stabiele en designspecifieke oplossingen. Bijvoorbeeld het verbindingsstuk *Ballhead Mount* voor de bevestiging aan andere houdersystemen.

De SP ConnectTM Ballhead Mount bollekophouder is de perfecte oplossing om je smartphone aan andere houdersystemen te bevestigen. Het is een stabiele ondergrond voor jouw mobieltje en maakt trillingsvrije montage met een 360°-verstelling mogelijk. Breng je mobieltje veilig aan met het gepatenteerde twist to lock-mechanisme.

  • eenvoudige en veilige montage
  • superstabiele 360°-verstelmogelijkheid
  • trillingsvrij
  • eenvoudig monteren en verwijderen

Leveringsomvang:

  • 1x Ballhead Mount

Belangrijke aanwijzing:
Bij sterk trillende motoren (bijv. met ééncilindermotoren) kan het zo zijn dat de geïntegreerde trillingsdemping van de houder niet voldoende is en de camerafunctionaliteit van de smartphone wordt belemmerd. Een defect van de camera is onder extreme omstandigheden mogelijk.

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar