SP UNIVERSAL INTERFACE
SP UNIVERSAL INTERFACE
SP UNIVERSAL INTERFACE
SP UNIVERSAL INTERFACE
SP UNIVERSAL INTERFACE
SP UNIVERSAL INTERFACE
SP Connect

SP UNIVERSAL INTERFACE

UNIVERSELE HOUDER ZWART

Art. No. 10038409
|

14 Beoordelingen

Adviesprijs € 19,95 2
€ 16,95 1
Beschrijving

SP UNIVERSAL INTERFACE UNIVERSELE HOUDER ZWART

Navigeren met behulp van een app op een smartphone of mobiele telefoon wordt steeds populairder. Soms ziet het er echter niet erg professioneel uit om de dure multifunctionele telefoon met gaffa-tape of een of andere abstracte constructie aan het motorstuur te bevestigen. SP Connect heeft de *UNIVERSELE INTERFACE* in zijn assortiment.

Dit is een centraal verbindingsstuk waarmee bijvoorbeeld een mobiele telefoon veilig kan worden verbonden met elke SP Connect bevestiging. Op motoren, fietsen, auto's, golfkarretjes - op alle soorten voertuigen! Met het gepatenteerde twist-lock mechanisme in een handomdraai.

En dit is hoe het werkt:
Met de zelfklevende folie wordt de *UNIVERSAL INTERFACE* rechtstreeks op de achterkant van de smartphone of het hoesje van de mobiele telefoon geplakt. De connector kan natuurlijk ook worden gebruikt voor andere apparaten zoals action cams, tablets, luidsprekers, powerbanks, enz. Een recht oppervlak voorzien.

Maat:
66 x 55 mm (2,6 x 2,17 in.)

Omvang van de levering:
1x Universele Interface
1x Microrail Lijm (3M plakfolie)
1x Microrail Adapter
1x StandTool
1x kofferdop

Belangrijke mededeling:
Bij sterk trillende motorfietsen kan de geïntegreerde trillingsdemping van de houder onvoldoende zijn en kan de camerafunctionaliteit van de smartphone worden aangetast. Een defect van de camera is mogelijk onder extreme omstandigheden. Wij adviseren de SP Connect antivibratiemodule te gebruiken om trillingen zoveel mogelijk te beperken.

Documenten
Beoordelingen (14)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar