MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.
Motogadget

MOTOGADGET MO.VIEW CLASS.

STUURSPIEGEL

Art. No. 10040165
|

5 Beoordelingen

€ 99,00 1
Beschrijving

MOTOGADGET MO.VIEW CLASS. STUURSPIEGEL

De *mo.view classic* van motogadget zijn werkelijk extreem platte aluminium stuurspiegels. Het bijzondere is dat het feitelijk geen spiegels zijn - in elk geval geen glazen spiegels. Het aluminium zelf fungeert als spiegeloppervlak! Deze designtoppers bestaan volledig uit CNC-gefreesd, zwart geanodiseerd aluminium.

In een speciaal proces wordt het 'spiegelende oppervlak' zo glad geslepen en gepolijst dat het werkelijk zonder enige vervorming spiegelt. De inzet van zwaar glas en een behuizing vervalt en zo ontstaan achteruitkijkspiegels voor de motor die er geweldig uitzien en in vergelijking met 'normale' stuurspiegels veel lichter zijn.

motogadget aanbouwspiegels *mo.view classic* zijn relatief klein, gereduceerd en passen perfect bij talloze motoren. De spiegels kunnen via elke spiegelschroefdraad M10 op het stuur worden gemonteerd. Er worden drie bevestigingsschroeven met uiteenlopende schroefdraad meegeleverd. De spiegels zijn aan beide kanten inzetbaar.

Specificaties:

  • geschikt voor rechts en links
  • ECE-goedkeuring
  • Afmetingen in mm (zie maattekening): a=95, b=95, d= 205.

Leveringsomvang:

  • 1 spiegel *mo.view classic*
  • elk 1x schroef M10 x 1,5 en M10 x 1,25 met rechtsdraaiende schroefdraad
  • 1x schroef M10 x 1,25 met linksdraaiende schroefdraad
  • bedieningshandleiding

Goed om te weten:
motogadget presenteert nu exclusief zijn glasloze spiegelserie mo.view. Het bijzondere aan deze motorspiegels is het gepatenteerde spiegeloppervlak dat rechtstreeks op het metaal van de corpus is geïntegreerd. Hierdoor wordt een gewichtloos design zonder rand en behuizing mogelijk en de spiegelcorpus zelf wordt zeer dun en licht.
Glasbreuk of glas dat eruit valt, behoren nu tot het verleden!

Het convexe spiegeloppervlak wordt d.m.v. flycutting middels diamantgereedschap op ultraprecisiemachines vervaardigd. Daarna wordt het door een kostbare plasmacoating in vacuüm resistent gemaakt tegen oxidatie, corrosie en krassen.

De spiegelcorpus, de spiegelarm en de klem voor het stuuruiteinde zijn op CNC-machines uit het massieve aluminium gefreesd en hoogwaardig geanodiseerd. Alle schroeven zijn van roestvrij staal. Dankzij het precisie-kogelgewricht kan de spiegel comfortabel en zeer stabiel worden ingesteld.

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar