TYREBOY
TYREBOY
TYREBOY
TYREBOY
TYREBOY
TYREBOY
Tyre Boy

TYREBOY

BANDENCONTROLESYSTEEM

Art. No. 10013470
|

65 Beoordelingen

€ 119,99 1
Beschrijving

TYREBOY BANDENCONTROLESYSTEEM

Eindelijk is het zover: de tocht kan beginnen, iedereen staat klaar voor vertrek. Wie dan nog eerst naar het tankstation moet rijden om zijn bandenspanning en -temperatuur te controleren, heeft nog nooit van de handige TyreBoy gehoord! Lees de betreffende bandwaarden snel en gemakkelijk af op het display op het stuur en geniet dankzij TyreBoy vanaf het begin van de tocht.

Voor sterk veiligheidsbewuste en sportief ingestelde motorrijders is de TyreBoy het meest praktische controlesysteem voor bandenspanning en -temperatuur. Het systeem bestaat uit twee superlichte sensoren en een display-eenheid die je banden betrouwbaar bewaken.
De sensoren worden in de plaats van de ventieldoppen op de ventielen geschroefd.
De display-eenheid, die in het donker automatisch wordt verlicht en regenbestendig is, wordt met de meegeleverde houder op het stuur bevestigd. Met een druk op de knop kan tussen bandenspanning en -temperatuur worden gewisseld.

  • Weergave van de actuele waarden
  • optisch en akoestisch signaal bij afwijkingen van 0,1 bar
  • detectie van de 'sluipende platvoet'
  • alleen geschikt voor metalen ventielen
  • incl. kleefpads voor bevestiging aan de cockpit voor het geval er geen buisstuur is

Goed om te weten:

Het systeem is getest voor snelheden tot 250 km/h.

Documenten
Beoordelingen (65)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar