SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP Connect

Universele gsm-hoes

IN TWEE MATEN, ZWART

Art. No. 10051114
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 29,95 2
€ 19,95 1
Beschrijving

Universele gsm-hoes IN TWEE MATEN, ZWART

Functioneel, stootvast en zeer flexibel: dat is de in 2 maten verkrijgbare SP Connect *Universal Phone Case* met beschermende vliesbinnenkant. Deze case biedt maximale bescherming tegen krassen, vuil, zweet of regen voor bijna elk smartphonemodel. Het touchscreen van je gsm blijft met de SP Connect *Universal Phone Case* bedienbaar. Tegelijkertijd kun je je toestel in de case op alle SP Connect *Mounts* bevestigen. Op de motor, in de auto, op de fiets, tijdens het hardlopen, golfen of talloze andere activiteiten. Jouw smartphone wordt met de SP Connect *Universal Phone Case* nog veelzijdiger en optimaal beschermd.

  • geschikt voor bijna elk gsm-model
  • stevige houvast op alle SP Connect-houders dankzij het gepatenteerde Twist-to-Lock-mechanisme
  • bescherming tegen regen, zweet, modder en stof
  • gebruikelijke goede bediening van de touchscreen
  • bescherming van het display door zachte vlieslaag aan de binnenkant
  • plakbaar EVA-frame voor de beste positionering in de case
  • inclusief SP Connect *StandTool*
Informatie over de gsm-afmetingen:
De SP Connect Universal-gsm-case is in de maten M en L verkrijgbaar. Je kent de maat van je smartphone en anders meet je het met een liniaal na, zodat je zeker de juiste case bestelt: maat M voor apparaten tot 153 x 70 mm - maat L voor apparaten tot 165 x 80 mm

Gebruik van de SP Connect *Universal Phone Case*:
Schuif de smartphone in het hoesje, rol de opening op en fixeer deze met het klittenband. Dankzij de krasvrije binnenkant van vlies en het plakbare EVA-frame vind je de perfecte positie voor je toestel. De universele gsm-hoes kan op alle SP Connect houders worden bevestigd. Plaats de case hiervoor op de mount en draai het geheel 90° in de richting van de wijzers van de klok. Klaar. Zo eenvoudig werkt de vergrendeling met het gepatenteerde SP Connect *Twist-to-Lock*-mechanisme.

Leveringsomvang:
1x SP Connect *Universal Phone Case* gsm-case in M of L
1x StandTool

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar