WERA HAAKSE SLEUTELS
WERA HAAKSE SLEUTELS
WERA HAAKSE SLEUTELS
WERA HAAKSE SLEUTELS
WERA HAAKSE SLEUTELS
WERA HAAKSE SLEUTELS
Wera

WERA HAAKSE SLEUTELS

MULTICOLOUR TORX 9DLG.

Art. No. 10002689
|

5 Beoordelingen

Adviesprijs € 70,09 2
€ 33,40 1
Beschrijving

WERA HAAKSE SLEUTELS MULTICOLOUR TORX 9DLG.

Haakse sleutels zijn zeer praktisch gereedschap. Ze liggen eigenlijk altijd goed in de hand, zijn aan twee kanten te gebruiken, vormen ook bij weinig ruimte geen probleem en zijn er in vele variaties. De ontwerpers bij Wera hebben zich afgevraagd, of haakse sleutels toch niet te verbeteren zijn. Het resultaat was onder meer de 9-delige haaksesleutelset Wera 967 SPKL/9 Torx Bo Multicolour met een gecoat BlackLaser-oppervlak.

Met deze set zijn binnentorxschroeven en binnentorxschroeven met een lipje (Bo = opening) op professionele wijze te schroeven. De torx-Bo-uiteinden bevinden zich aan het korte uiteinde, de torx-kogelkoppen aan het lange uiteinde. Daarmee is ook schroeven in een ietwat schuine ligging mogelijk.

Door de kunststof coating (SPKL) zijn de sleutels goed vast te houden. Bovendien is het werken hierdoor ook bij lage temperaturen aangenaam en veilig. Alle haakse sleutels zijn door hun kleurcodering en maataanduiding snel te vinden. Het slijtvaste materiaal van de clips garandeert een veilige greep van de haakse sleutel en eenvoudige verwijdering.

Alle sleutels worden bewaard in een speciale clip met magnetisering.

  • 9 haakse sleutels: 1x TX 8 x 76 (1); 1x TX 9 x 79 (1); 1x TX 10 x 85 (2); 1x TX 15 x 90; 1x TX 20 x 96; 1x TX 25 x 104; 1x TX 27 x 112; 1x TX 30 x 122; 1x TX 40 x 132

(1) Het product wordt zonder opening en kogelkop aan het lange uiteinde geleverd.
(2) Het product wordt zonder kogelkop aan het lange uiteinde geleverd.

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar