WILBERS VORKOLIE SAE 2,5
WILBERS VORKOLIE SAE 2,5
WILBERS VORKOLIE SAE 2,5
WILBERS VORKOLIE SAE 2,5
Wilbers

WILBERS VORKOLIE SAE 2,5

ZERO FRICTION 1 LITER

Art. No. 60927990
|

5 Beoordelingen

€ 25,00 1
Beschrijving

WILBERS VORKOLIE SAE 2,5 ZERO FRICTION 1 LITER


"De ene vorkolie is de andere niet", verzekert Wilbers de klanten die voor hun voertuig, respectievelijk hun nieuwe Wilbers-voorvorkveren, een bijzonder hoogwaardige vorkolie willen. Want dat is precies wat de vorkolie *Zero Friction* van Wilbers is. Van uitstekende kwaliteit en met de meest hoogwaardige formule. Beproefd op tal van motorsportterreinen.

Wilbers vorkolie *Zero Friction* in combinatie met voorvorkveren van Wilbers verbeteren de responsiviteit en de prestaties van je vork aanzienlijk. Je haalt met deze vorkolie in elk geval de "maximale performance", dus optimale prestaties, uit je voorvork.

Natuurlijk kun je *Zero Friction* ook met de originele voorvorkveren van je voertuig gebruiken. Zelfs dan zal het rijgedrag verbeteren.

Wilbers vorkolie is volledig synthetisch, beschikt over een extreem voordelig wrijvingsgedrag en biedt een perfecte slijtage- en corrosiebescherming.

Wilbers vorkolie in de viscositeit:

  • SAE 2,5

Inhoud: 1000 ml.

Goed om te weten:
Welke olie je nodig hebt voor voorvorkveren van WILBERS, staat in de lijst onder "Documenten".

Gevaar. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen Kan een allergische reactie veroorzaken.

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar