WOLO ELEKTRO-ADAPTERSET
WOLO ELEKTRO-ADAPTERSET
Wolo

WOLO ELEKTRO-ADAPTERSET

VOOR BMW-MODELLEN

Art. No. 10035549
|

2 Beoordelingen

€ 24,99 1
Beschrijving

WOLO ELEKTRO-ADAPTERSET VOOR BMW-MODELLEN

Elektro-adapterset voor de bevestiging van Wolo-claxons op BMW-motoren die van een CAN-bussysteem zijn voorzien. U sluit de originele claxonstekker gewoon op deze adapter aan, zodat u geen kabels hoeft af te knippen en u uw voertuig op ieder moment snel en gemakkelijk weer in de originele staat kunt terugbrengen.

Werkwijze:
Bevestig de meegeleverde rode Faston-stekker aan de twee rood-witte draden van de adapter. De rode vrouwelijke Faston-stekker klikt u op een van de mannelijke Faston-stekkers van uw Valk-claxon of op het relais (afhankelijk van het claxontype, zie de montagehandleiding).

Opmerking: Met deze adapterset kunnen ook verdere elektrische accessoires (bijv. navigatieapparatuur) op BMW's met CAN-bus worden aangesloten.

Documenten
Beoordelingen (2)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar