WOLO DUBBELE CLAXON
WOLO DUBBELE CLAXON
WOLO DUBBELE CLAXON
WOLO DUBBELE CLAXON
Wolo

WOLO DUBBELE CLAXON

VERY LOUD ZWART

Art. No. 10035546
|

20 Beoordelingen

€ 39,99 1
Beschrijving

WOLO DUBBELE CLAXON VERY LOUD ZWART

WOLO compacte dubbele claxonset hoge/lage toon:

Een ideale set wanneer u weinig plaats meer overhebt op uw motor. Deze dubbele claxon is zeer compact en niettemin extreem luid. De set bestaat uit een claxon met een lage en hoge toon, die gelijktijdig klinken. De imposante toon weerklinkt onmiddellijk zodra u claxonknop bedient, zonder vertraging. De hoorns hoeven alleen met elkaar te worden verbonden; de houders en het elektrisch installatiemateriaal worden meegeleverd. Door de verbinding ontstaat een "High Power"-claxon met een zeer doordringende toon van 115 dB (gemeten op 1 meter afstand). Een relais is niet nodig; de claxons kunnen gewoon op de reeds aanwezige bekabeling worden aangesloten. De claxons zijn toegestaan in het verkeer; het Europese goedkeuringsnummer is E9 6046.

  • Eenvoudige en snelle montage
  • Met E-keurmerk
  • Een relais is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen (zie "Bijpassende artikelen").
  • Inclusief installatiemateriaal
  • Voor 12V-boordsystemen
  • Diameter per hoorn ca. 85 mm, breedte ca. 75 mm
  • 115 dB
  • Verkrijgbaar in zwart en verchroomd

Let op: Hebt u de claxon na aanschaf gemonteerd? Waarschuw de mensen in uw omgeving even wanneer u de claxon wilt uitproberen...

Documenten
Beoordelingen (20)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar