MOTOURISMO – motortochten, trainingen en transporten 

MOTOURISMO is jouw motortochtplatform met wereldwijd de grootste keuze aan motortochten, trainingen en transporten. Gewoon zoeken, vergelijken en boeken - met LouisCard-korting. De wereld is groot. Rijd gewoon naar waar jij wilt. 

Het motortochtplatform MOTOURISMO heeft duizenden avonturen voor je in petto. Tocht langs slingerende wegen in de Alpen? Korte trip naar Madeira met een huurmotor? Winteruitje naar Andalusië met offroadtraining? Harley-cruise in de VS of in Zuid-Afrika? Alles kan - met MOTOURISMO.

Je LouisCard-voordelen: 50% op het premiumlidmaatschap van MOTOURISMO

- tot 5% korting op vele motortochten, trainingen en transporten
- 50€ Louis-kortingscodes direct bij aanmelding
- 50€ Louis-kortingscodes voor elke boeking

DE HELE WERELD ONTDEKKEN

MET JE HAND AAN HET GAS

Motorradreisen bei Motourismo

Motortochten bij MOTOURISMO 

Motorradtrainings bei Motourismo

Motortrainingen bij MOTOURISMO 

Motorradtransporte bei Motourismo

Motortransporten bij MOTOURISMO 

MOTOURISMO heeft voor elk wat wils: goed geplande tochten met de beste routes, de mooiste hotels en desgewenst ook met een begeleidingsvoertuig voor bagage en service, of dit nu met de eigen bike in een nabijgelegen toergebied is of aan de andere kant van de wereld met een huurmotor. Op MOTOURISMO vind je specialiteiten voor elke voorkeur in elke prijsklasse. Kies gewoon het passende aanbod uit duizenden mogelijkheden. De juiste motortocht, de perfecte motortraining of het geschikte motortransport is daar beslist te vinden.

PARADISO MOTORISTICO

Italië, hemel voor motorrijders 

Motortochten naar Italië

Dit land is niet alleen voor motorrijders een paradijs, maar vooral voor motorrijders geldt: la vita è bella op hellingen. Van Zuid-Tirol, Trentino, Veneto, Emilia Romagna, Umbrië, Marche, Toscane, de Abbruzzen tot Campanië en natuurlijk Sicilië. En laten we vooral Sardinië niet vergeten, een eiland waarvan men zegt dat het speciaal voor motorrijders is gemaakt. Maar dat geldt eigenlijk voor heel Italië. En dan kun je er ook nog van uitgaan dat de lokale bevolking minstens zo gek van motoren is als jij.

VAMOS A LAS CURVAS

Spanje, droombestemming voor motorrijders 

Motortochten naar Spanje

Het is waarschijnlijk niet makkelijk om te kiezen uit de vele fantastische regio's in Spanje: de verkeersluwe Pyreneeën aan de grens met Frankrijk, het weergaloze uitzicht op de idyllische Middellandse Zee vanaf de kustwegen aan de Costa Brava in Catalonië, de schilderachtige kusten en het bergachtige achterland in het zonnige Andalusië of de eilanden Mallorca of Tenerife? Je zou een leven lang één motorreis door heel Spanje kunnen maken. Met af en toe een siësta.

RIJDEN ALS GOD IN...  

Frankrijk, waar de bochten naar de hemel leiden

Motortochten naar Frankrijk

Het is goed mogelijk dat je tijdens je tochten in Frankrijk altijd weer een beetje medelijden voelt opkomen, want hoe ver en hoog je in die majestueuze Alpen ook rijdt: onderweg kom je geheid mensen met fietsen tegen. Maar maak je geen zorgen, want zo willen ze het. Geniet er dus gewoon van. Ardèche, Cevennen, Vogezen, Pyreneeën, Corsica – en natuurlijk: de Maritieme Alpen! In Frankrijk staan spectaculaire landschappen garant voor de meest indrukwekkende tochten. Hier onderweg zijn betekent savoir-vivre. Maar let wel: eerst afstappen, dan pas op de knieën vallen.

FJORD-ZIJDANK 

Noorwegen: oneindige bochten 

Motortochten naar Noorwegen

Op zoek naar de mooiste een meest kronkelige omwegen van Europa mag je Noorwegen beslist niet over het hoofd zien. Van Oslo tot aan de Noordkaap wordt het aantal fjorden ontelbaar – en dat geldt al helemaal voor de hoeveelheid bochten. De natuur heeft ons hier de meest fascinerende motorlandschappen geschonken. Rijd erheen en raak verslingerd.

GIVE IT A SCHOT 

Schotland: land van legendes 

Motortochten naar Schotland

Doedelzak, paalwerpen, whisky... Alle clichés over Schotland kun je natuurlijk ter plekke ervaren - mocht je al ergens willen stoppen op de grandioze routes door de Low- en Highlands.

TAKE THE LONG WAY HOME

VS en Canada: de grote klassiekers 

Motortochten in de VS en naar Canada

Op dit enorme continent zijn alle wegen lang. Heel erg lang. Dus ideaal als je het gevoel van vrijheid op twee wielen wilt beleven. En waar kan dat beter dan in het “land of the free”. Welkom in het thuisland van Route 66 en Highway No. 1, de Indian Summer en de Rocky Mountains - en natuurlijk van een van de grootste cultusmerken voor motoren. Je hoeft natuurlijk niet op een Harley-Davidson® te rijden in dit eindeloos uitgestrekte droomland voor motortochten van allerlei aard.

LAAT HET SPROOKJE UITKOMEN 

Azië, de oriëntaalse motordroom 

Motortochten naar Azië

Je bent binnen een dag met het vliegtuig in de wereld van het Verre Oosten met zijn authentieke dorpjes en het alom aanwezige, uitbundige groen. Ter plaatse zijn offroadmotoren beschikbaar waar je voor hun onderhoud en service geen omkijken naar hebt. Je kunt de rol van toerist ook achter je laten en een echte reiziger worden tijdens die hele lange motortocht die de toer van je leven kan worden, bijvoorbeeld langs de legendarische zijderoute. Ooit al eens een waterpijp gerookt in Shiraz? Of je motor in de schaduw van een wereldberoemde moskee geparkeerd om tijdens de thee een praatje te maken met een Iraanse handelaar? Ben je al eens in de vroege ochtendmist over heerlijk kronkelende bergweggetjes langs geurige rozentuinen gereden?

TE MOOI OM DICHTBIJ TE ZIJN 

Duitsland, met zijn culturele en bochtige erfgoed 

Motortochten naar Duitsland

Heb je alle mooie motorregio's van Duitsland al gezien? Waarschijnlijk niet. Er zijn er heel veel. “Waarom in de verte dwalen? Kijk, het goede is zo dichtbij!”, zei Goethe al. Waarom zou je benzine, tijd en materiaal verspillen als adembenemende routes, fascinerende landschappen en eeuwenoud cultuurgoed binnen korte afstand op je wachten?

ZAND IS JE VRIEND 

Offroad voor beginners of avonturiers 

Enduroreizen en endurotrainingen

Daarvoor hoeft niemand een geoefende specialist te zijn: op twee wielen offroad gaan, is gemakkelijker dan je denkt. Leer de belangrijkste kneepjes tijdens een trainingssessie in de buurt of tijdens een winterverblijf in Spanje en trek vervolgens de wijde wereld in, naar Kroatië of Bosnië, Marokko, Namibië of Zuid-Amerika. Je zult tochten meemaken waarover niet veel mensen kunnen vertellen, gewoon omdat de meesten het nog niet hebben aangedurfd.

Foto Credits: REV’IT!, Gravel Travel, Fotolia by Adobe, Silkroad Adventure, rm reiseteam, Almoto, Schwarzwald Biker Tours, Biker-Akademie, Rider’s Projekt

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar