Craft-Meyer CRAFT-MEYER MOMENT- SLEUTEL 1/4 Z. 4-24 NM
CRAFT-MEYER MOMENT-
CRAFT-MEYER MOMENT-
CRAFT-MEYER MOMENT-
CRAFT-MEYER MOMENT-
Craft-Meyer

CRAFT-MEYER MOMENT-

SLEUTEL 1/4 Z. 4-24 NM

Art. No. 10003085
€ 29,99 1
Beschrijving

CRAFT-MEYER MOMENT- SLEUTEL 1/4 Z. 4-24 NM

Ongelooflijk, hoe snel zo'n schroefverbinding dol- of zelfs helemaal losgedraaid is. En dan komt pas de echte ergernis: zoals de oude bout uitboren, een nieuw schroefdraad snijden, en ga zo maar door. U kunt beter meteen een momentsleutel pakken, zoals deze van Craft-Meyer. Die kunt u met een ongelooflijke nauwkeurigheid (+/- 4%) instellen op de gewenste waarde (bijv. die de fabrikant van uw motor heeft gespecificeerd).

Zodra de ingestelde waarde wordt bereikt, voelt u een licht schokje in uw hand en hoort u een zacht klikgeluid. Als u een lage waarde hebt ingesteld, hoort u het heel zacht, bij een hogere waarde overeenkomstig luider.

Andere eigenschappen:

  • solide uitgevoerd instelmechanisme
  • rechts- en linksdraaiend (koppel alleen bij rechtsdraaiend)
  • 4-24 Nm
  • incl. 3/8"-adapter
  • Lengte: ca. 28 cm
  • Wordt geleverd in een stevige kunststof cassette

Let op:
de Craft-Meyer-momentsleutel werkt in slechts één richting. Daarom is deze ook alleen voor rechtsdraaiend schroefdraad geschikt!

Goed om te weten:
In ons assortiment vindt u de bijbehorende insteekdoppen in de meest uiteenlopende formaten.

Voor verschillende schroefverbindingen op de motor specificeren de fabrikanten (en reparatiehandleidingen) langzamerhand koppelwaarden aan. Dat heeft ermee te maken, dat steeds lichtere materialen in de voertuigbranche worden toegepast, die een veel lagere trekvastheid hebben dan staallegeringen. De koppelspecificaties voor momentsleutels beschermen tegen beschadigingen door gebruik van te veel kracht. Maar ook voor te weinig: als de schroefverbinding te los zit, kan deze door trillingen los gaan.

Gebruik de momentsleutel nooit voor een ander doel, zoals het losdraaien van vastzittende schroeven of moeren. Hierdoor kan het mechaniek van dit gereedschap defect raken.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar