LOUIS C. R. ZITJE GVK
LOUIS C. R. ZITJE GVK
LOUIS C. R. ZITJE GVK
LOUIS C. R. ZITJE GVK
LOUIS C. R. ZITJE GVK
LOUIS C. R. ZITJE GVK
LOUIS C. R. ZITJE GVK
LOUIS C. R. ZITJE GVK
Louis

LOUIS C. R. ZITJE GVK

ZNDR BODEMPLAAT TYPE 02

Art. No. 60910002
€ 139,99 1
Beschrijving

LOUIS C. R. ZITJE GVK ZNDR BODEMPLAAT TYPE 02

Louis Cafe Racer zitje type 02:

Niet alleen fans van klassieke en oldie-modellen, maar ook hippe customizers, backyard-bikers en zelfs oude fighter-fans hebben hem herontdekt: de slanke, old-school, elegante en dynamische Cafe Racer-look! Kenmerkend voor een Cafe Racer is naast de gedrongen voorkant altijd het afgeronde zadel in de stijl van de jaren 60.
Of u nu een oldie geheel in stijl als Racer wilt opbouwen of een new-schooler een trendy vintage-look wilt geven: wij bieden u hiervoor een heel assortiment aan zadels in verschillende modellen. Alle zitjes zijn met de hand gelamineerd van GVK-matten, glad gemaakt en precies op maat. Bodemplaten zijn los verkrijgbaar en kunnen bijv. met klittenband op het zitje worden bevestigd. Hardcore-riders plakken een schuimrubberonderlaag rechtstreeks op het zitvlak. De bevestiging op het frame moet in elk geval individueel worden opgelost. Kies het bijpassende Cafe Racer zitje bij de tail en bij de tankvorm van uw bike. Precieze maataanduidingen van de diverse varianten vindt u bij de productfoto's! De tail wordt zonder montagemateriaal of kussen geleverd.

TÜV-registratie:
de Cafe Racer zitjes worden zonder goedkeuring geleverd. Hiervoor is dus een aparte goedkeuring en registratie in de voertuigpapieren vereist. Bespreek de modaliteiten van een dergelijke goedkeuring in elk geval altijd voorafgaand aan de ombouwwerkzaamheden met de TÜV- of Dekra-keurder. Als het achterframe van het voertuig moet worden ingekort of veranderd, moet u dit ook altijd met de keurder bespreken. De registratie zal doorgaans een wijziging van het aantal zitplaatsen van de bike naar 1 in de voertuigpapieren tot gevolg hebben.

Zitkussen:
Als u het zitje van een gangbaar met leer- of kunstleer overtrokken kussen wilt voorzien, kunt u eventueel de bodemplaat als basis (zie "Bijpassende artikelen") gebruiken, zodat u de tail zelf met altijd toegankelijke schroeven op het frame kunt bevestigen. Wie het zadel zelf wil stofferen, kan hiervoor bijvoorbeeld uit ons assortiment het schuim best.nr. 10008653 en het bekledingsmateriaal 10008632/10008650 gebruiken.

Lak:
Het zitje wordt glad, maar ongelakt geleverd en kan met alle gangbare soorten voertuiglak worden afgelakt.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar