LSL 2SLIDE-REMLEIDING
LSL 2SLIDE-REMLEIDING
LSL

LSL-remleiding voetsteunsystemen 2slide

Art. No. 60150900
Vind je motor:
vanaf € 49,95 1
Beschrijving

LSL-remleiding voetsteunsystemen 2slide

Remleiding voor LSL-voetsteunsystemen 2Slide:

Als uw voertuig is gekenmerkt als "2slide+", moet u de bijbehorende remleiding apart bijbestellen. Anders kunnen niet alle verstelposities van het voetsteunsysteem worden gebruikt. Bij Triumph Daytona 675/Street Triple 675-modellen is de genoemde remleiding niet absoluut noodzakelijk. De in de praktijk gebruikelijke verstelposities kunnen ook met de originele remleiding worden bereikt.

Bij voertuigen die zijn gekenmekrt als "2slide" is alleen een speciale remleiding nodig voor de ABS-variant van het voertuig.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar