Motogadget MOTOGADGET MO.BUTTON AANSTURING VOOR MO.UNIT
MOTOGADGET MO.BUTTON
MOTOGADGET MO.BUTTON
Motogadget

MOTOGADGET MO.BUTTON

AANSTURING VOOR MO.UNIT

Art. No. 60180105
€ 99,00 1
Beschrijving

MOTOGADGET MO.BUTTON AANSTURING VOOR MO.UNIT

motogadget mo.button:

De mo.button helpt samen met de mo.unit V.2 de gebruikelijke 'kabelkluwen' tot een minimum terug te brengen en kabelbomen aanzienlijk te vereenvoudigen. Alle schakelaarbehuizingen, schakelaars en toetsen worden elektrisch verbonden met deze kleine cilinder in de stuurstang (of op een andere geschikte plaats). De mo.button bereidt de signalen digitaal voor en verzendt ze via één enkele dunne kabel met de modernste BUS-technologie naar de mo.unit V.2. Daar worden de elektrische apparaten in- en uitgeschakeld. Alle besturingsleidingen lopen naar het stuur. Dat scheelt ruimte, gewicht, werk en tijd. Bovendien is de mo.button geheel waterdicht en trillingsbestendig ingegoten.

Voor een goed begrip:
bij een 'normale' bedrading van de stuurschakelaars wordt de werkstroom (bijv. licht/knipperlicht) direct via de stuurschakelaar gestuurd. Daarom moeten er dikke kabels voor de bijbehorende stroomsterkte van de zekeringkast naar de schakelaar en terug naar het elektrische apparaat lopen. Dat resulteert al snel in dikke kabelbomen. De mo.unit V.2 minimaliseert samen met de kleine mo.button de kabeltrajecten die moeten worden aangelegd. Alle schakelaars/toetsen op het stuur worden via de kortste weg door het stuur verbonden met de mo.button. Van de mo.button loopt dan nog slechts EEN dunne kabel naar de mo.unit. De belasting en stroom worden direct bij de mo.unit V.2 geschakeld. Minder kabel is niet mogelijk!

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar