BOSCH PROFESSIONAL
BOSCH PROFESSIONAL
BOSCH PROFESSIONAL
BOSCH PROFESSIONAL
BOSCH PROFESSIONAL
BOSCH PROFESSIONAL
Bosch

BOSCH PROFESSIONAL

POLIJSTER GPO 14 CE

Art. No. 10091563
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 302,38 2
€ 217,99 1
Beschrijving

BOSCH PROFESSIONAL POLIJSTER GPO 14 CE

Een goed onderhoud verlengt en vergroot het plezier aan motorrijden aanzienlijk. En bij het onderhoud hoort na het wassen en poetsen van bijvoorbeeld tank en kuipdelen ook het polijsten. Met de kabelgebonden polijster *GPO 14 CE* van Bosch Professional is dat in een handomdraai geregeld. En ook nog eens met een geweldig resultaat! De *GPO 14CE* maakt zeer comfortabel werken mogelijk. De motor heeft een hoog koppel waardoor een snelle voortgang en optimale resultaten kunnen worden gerealiseerd. De ergonomische handgreep met softgreep en het lage gewicht van slechts 2,5 kg zorgen hierbij voor een comfortabele hantering. Dankzij de krachtige 1400-watt-motor met zachte aanloop hoort continu werken op grote oppervlakken tot zijn beste eigenschappen. De Bosch Professional * GPO 14 CE* polijster heeft een 6-trapse voorselectie van het toerental. Zodoende is het apparaat perfect geschikt voor het polijsten van de meest uiteenlopende materialen.

  • 1400 W​sterke motor
  • hoog koppel, constant toerental
  • stationair toerental 750-3000 min-1
  • vermogen 800 W​
  • directe motorkoeling
  • overlaadbeveiliging, herstartblokkering
  • gereedschapsopname M 14 ​
  • gewicht netto/bruto 2,5 / 3,9 kg
Leveringsomvang:
1x Bosch Professional * GPO 14 CE* polijster met extra greep

Nationaal (W)EEE Registratie nummer: RL 00037633

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar