ROTHEWALD-SLAGSCHROEVENDR
ROTHEWALD-SLAGSCHROEVENDR
ROTHEWALD-SLAGSCHROEVENDR
ROTHEWALD-SLAGSCHROEVENDR
Rothewald

ROTHEWALD-SLAGSCHROEVENDR

SET, 5-DELIG

Art. No. 10003903
€ 19,99 1
Beschrijving

ROTHEWALD-SLAGSCHROEVENDR SET, 5-DELIG

Als de gleuf- of kruiskopschroeven niet bereid zijn om in beweging te komen wanneer u deze vriendelijk toespreekt en liefdevol aait, zult u duidelijkere taal moeten gebruiken. Zoals de Rothewald-slagschroevendraaier en een hamer.


Deze set hoort thuis in iedere gereedschapkist. Machinaal extreem vast aangedraaide, 'vernaggelde' of zelfs vastgeroeste schroeven en moeren zijn hiermee moeiteloos los te krijgen door de slagkracht van de hamer. Bijzonder goed geschikt voor zachte kruiskopschroeven. Een paar klappen op de kop van het gereedschap en de daarbij ontstane draaibeweging krijgt de schroef los. Met omkeerbare links-/rechtsdraai. Incl. 2 kruiskop- en 2 platte bits, elk van 8 en 10 mm. Maar alle 1/2-inch bits (zeskant, inbus en torx) passen ook. Wordt geleverd in een praktische metalen doos.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar