SPROEIERRUIMERSET
SPROEIERRUIMERSET

SPROEIERRUIMERSET

12-DELIG, 0,6-1,9 MM

Art. No. 10003930
Adviesprijs ÔéČ┬á24,99 2
ÔéČ┬á19,99 1
Beschrijving

SPROEIERRUIMERSET 12-DELIG, 0,6-1,9 MM

Carburateurs zijn gevoelig. Bijzonder gevoelig zelfs. Verkeerde, ongefilterde, onzuivere brandstof en te langdurige stilstand grijpen carburateurs aan. En verstuivers helemaal. Met als gevolg een haperende, onregelmatig lopende motor, startproblemen en zelfs complete uitval. En wie is de schuldige? Natuurlijk weer de kleinste onderdeelen: de verstuivers. Als ze dicht zitten, aanslag vertonen of verstopt zijn, moeten ze worden gereinigd. Met deze 12-delige set sproeierruimers van prof. kwaliteit.

Het reinigen gaat gepaard met algemene afstelwerkzaamheden van de verstuivers en dergelijke na volledige tuning van de motor en na aanpassingen aan de uitlaat en het luchtfilter.

De set bevat de volgende formaten:

  • Formaten ├ś in mm: 0,60, 0,65, 0,70, 0,75, 0,80, 0,90, 1,00, 1,10, 1,30, 1,50, 1,70, 1,90

Lijst met passende motoren

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70ÔéČ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar