VLIEGWIELTREKKER
VLIEGWIELTREKKER
VLIEGWIELTREKKER
VLIEGWIELTREKKER

VLIEGWIELTREKKER

22 X 26 X 1,5 MM

Art. No. 10003949
Adviesprijs € 8,99 2
€ 5,99 1
Beschrijving

VLIEGWIELTREKKER 22 X 26 X 1,5 MM

In het kader van verzorging en onderhoudswerkzaamheden aan dynamo en ontstekingssysteem van de firma Bosch kan het voorkomen, dat het vliegwiel een keer verwijderd moet worden. Met deze vliegwieltrekker is dat geen probleem.

U schroeft het gereedschap in het middelste schroefdraad van het vliegwiel en draait vervolgens de zuigerschroef erin. Het vliegwiel wordt dan heel gelijkmatig van de as omlaag gedrukt.

Afmeting: M22 x 26 x 1,5.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar