Europa's nr. 1 voor motor & vrije tijd

Veelgestelde vragen over de LouisCard (FAQ)

Hoelang duurt het tot ik mijn aangevraagde LouisCard krijg?

Wij versturen de door u via een Louis filiaal, de onlineshop of op een andere manier aangevraagde LouisCard binnen 3 werkdagen. Houd rekening met de bezorgtijd van een brief binnen Duitsland van 1-2 dagen. U kunt er dus vanuit gaan dat u uw LouisCard binnen 4 werkdagen in de hand houdt. Vanwege de langere bezorgtijden worden naar het buitenland verstuurde LouisCards iets later bezorgd.

Wat is een LouisCard punt waard?

1 LouisCard punt heeft altijd de waarde van 1 cent (EUR 0,01). 1.836 LouisCard punten hebben zodoende een waarde van EUR 18,36.

Waar kan ik de hoogte van mijn actuele puntensaldo bekijken?

Meld u gratis aan voor Mijn Louis. Naast veel andere informatie over uw persoonlijke Louis klant-account krijgt u hier uw actuele puntensaldo, inwisselbaar saldo en uw omzetten te zien.

Wanneer kan ik mijn LouisCard saldo inwisselen of verrekenen?

Om de zes maanden controleren wij uw puntensaldo. Als u 750 punten of meer heeft verzameld, dan wordt u puntensaldo afgerekend en wij informeren u schriftelijk over uw vervolgens inwisselbare saldo. Het aangegeven saldo kunt u binnen zes maanden bij uw aankopen in de Louis filialen of in de onlineshop inwisselen. In de filialen laat u aan de kassa uw LouisCard zien en via postorder is het opgeven van uw klantnummer voldoende. In beide gevallen wordt het saldo van de actuele aankoop afgetrokken.

Ik heb mijn LouisCard bij het winkelen in het Louis filiaal vergeten. Hoe kan ik punten achteraf laten toevoegen?

Het achteraf toevoegen van punten voor uw aankoop is tot 14 dagen na de aankoop mogelijk. Stuur hiervoor een kopie van de betreffende aankoopbon per e-mail of fax naar onderstaande adressen/nummers. Denk eraan dat u ook het nummer van uw LouisCard vermeldt. Wij voegen de punten achteraf toe.

E-Mail: kundenservice@louis.de
Telefoon : 0031 70 7111 500 5582

Waarom wordt het LouisCard puntensaldo om de zes maanden afgerekend en niet bijvoorbeeld elke dag?

De LouisCard biedt u naast het direct te gebruiken kaartniveau Zilver met 2 punten per volle euro omzet nog het premium-kaartniveau Goud met nog meer punten of hogere korting. Een premium-kaart krijgt u na het bereiken van een bepaald aantal punten binnen een afrekeningsperiode. Om ervoor te zorgen dat u dit aantal punten met uw aankopen ook realistisch kunt bereiken, geven wij u hiervoor zes maanden de tijd.

Ik heb mijn LouisCard verloren. Hoe krijg ik een nieuwe kaart?

Geen probleem. Bij verlies van uw LouisCard krijgt u natuurlijk direct een gratis vervanging van ons. Neem onder vermelding van uw actuele postadres en (indien bij de hand) uw klantnummer contact op met:

E-Mail: kundenservice@louis.de
Telefoon : 070 7111 500

Uw klant- of kaartnummer verandert met het versturen van de nieuwe kaart niet. Verzamelde, nog niet afgerekende punten gaan niet verloren. Als een reeds schriftelijk meegedeeld euro-saldo van de kaart oneigenlijk wordt ingewisseld, dan vragen wij om begrip voor het feit dat wij hiervoor niet aansprakelijk kunnen worden gesteld.

De verrekening van mijn actuele LouisCard saldo is op de ontvangstbevestiging onlinebestelling van Louis bij mijn actuele order niet te zien. Wordt het saldo toch verrekend?

Nadat wij u schriftelijk over uw actuele LouisCard saldo hebben geïnformeerd, wordt dit automatisch verrekend met uw volgende bestelling per postorder. Momenteel wordt u hierover pas op de verzendfactuur geïnformeerd bij het toesturen van de artikelen.

Wanneer krijg ik het premium-kaartniveau Goud?

Het premium-kaartniveau Goud krijgt u, wanneer u binnen een afrekeningsperiode van zes maanden ten minste 3.500 kortingspunten heeft verzameld. Omdat met het premium-kaartniveau uw grote aankopen bij Louis anders worden beloond, wijzen wij erop dat voor het bereiken van het premium-kaartniveau uitsluitend kortings- en geen partnerpunten tellen. De premium-kaart krijgt u automatisch direct na afsluiting van de betreffende afrekeningsperiode toegestuurd.

Laatst bekeken artikelen

Je hebt geen recent bekeken artikelen.