Europa's nr. 1 voor motor & vrije tijd

Het Louis prijsspel 2019

Neem nu deel aan het prijsspel

Uw motorgegevens
  • Sorteren op
Pak uw kentekenbewijs erbij
Nieuwsbrief

Desgewenst informeren wij u per e-mail over actuele aanbiedingen en koopjes bij Louis. Natuurlijk kunt u zich op elk moment voor de Louis nieuwsbrief weer afmelden.
Meer informatie over de Louis nieuwsbrief.

Controlenummer

Nieuwe captcha aanvragen

*Verplicht veld

Deelnamevoorwaarden voor het Louis prijzenspel:

Iedereen die zijn motorgegevens volledig heeft ingevoerd of die zich voor de Louis nieuwsbrief heeft aangemeld, neemt automatisch deel aan de verloting. Deelname van medewerkers van Louis GmbH en hun familieleden is uitgesloten. De deelname is onafhankelijk van een aankoop bij de firma Louis, een aankoop verhoogt de winkansen ook niet. Deelname is mogelijk op www.louis.de/gewinnspiel. Als alternatief kunt u een neutrale briefkaart met uw motorgegevens sturen naar Louis GmbH, Katalog-Gewinnspiel, 21027 Hamburg, Duitsland.
Per persoon wordt slechts één deelnamekaart geaccepteerd. Personen die meerdere inzendingen doen, worden voor het waarborgen van gelijke kansen gediskwalificeerd. Deelnamekaarten die door derden, bijv. kansspelagentschappen, worden ingestuurd, zijn uitgesloten van de prijstrekking. Mocht u winnen, dan gaat u ermee akkoord dat uw naam door Louis wordt gepubliceerd. Een contante uitbetaling van de prijs is uitgesloten. Sluiting inzendingstermijn is 31 december 2019. De winnaars krijgen van Louis na de verloting schriftelijk bericht. Louis verwerkt en gebruikt uw gegevens volgens § 28 BDSG (Duitse Wet Bescherming Persoonsgegevens) uitsluitend voor eigen commerciële doeleinden. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking of gebruik van uw gegevens voor het toesturen van reclame voor eigen Louis aanbiedingen per post of voor markt- of opinieonderzoek. Dit kunt u Louis dan meedelen op dezelfde manier als u aan het Louis prijzenspel heeft deelgenomen, dus bijv. door een brief naar het bovenstaande adres, per e-mail (order@louis.de) of direct in uw Louis filiaal. Uw bezwaar tast noch uw deelname aan het prijzenspel noch uw winstkansen aan.

Privacy bij Louis

Voor de best mogelijke bescherming van uw persoonlijke gegevens worden alle gegevens via SSL-technologie versleuteld overgebracht. Meer informatie over de privacy vindt u hier.

Laatst bekeken artikelen

U heeft geen recent bekeken artikelen.