Europa's nr. 1 voor motor & vrije tijd

Het Louis prijsspel 2019

Doe nu aan de winactie mee

Je motorgegevens
  • Sorteren op
Hou je kentekenbewijs bij de hand
Nieuwsbrief

Desgewenst informeren wij je per e-mail over actuele aanbiedingen en koopjes bij Louis. Natuurlijk kun je je op ieder moment weer afmelden voor de Louis-nieuwsbrief.
Meer informatie over de Louis nieuwsbrief.

Controlenummer

Nieuwe captcha aanvragen

*Verplicht veld

Hoe wij omgaan met de contactgegevens en andere informatie die u hier in onze verklaring inzake gegevensbescherming invoert, vindt u in onze Privacyverklaring.  Voor de best mogelijke bescherming van je persoonlijke gegevens worden alle gegevens via SSL-technologie versleuteld overgebracht.

Deelnamevoorwaarden voor het Louis prijzenspel:

Iedereen die zijn motorgegevens volledig heeft ingevoerd of die zich voor de Louis nieuwsbrief heeft aangemeld, neemt automatisch deel aan de verloting. Deelname van medewerkers van Louis GmbH en hun familieleden is uitgesloten. De deelname is onafhankelijk van een aankoop bij de firma Louis, een aankoop verhoogt de winkansen ook niet. Deelname is mogelijk op www.louis.de/gewinnspiel. Als alternatief kunt u een neutrale briefkaart met uw motorgegevens sturen naar Louis GmbH, Katalog-Gewinnspiel, 21027 Hamburg, Duitsland.
Per persoon wordt slechts één deelnamekaart geaccepteerd. Personen die meerdere inzendingen doen, worden voor het waarborgen van gelijke kansen gediskwalificeerd. Deelnamekaarten die door derden, bijv. kansspelagentschappen, worden ingestuurd, zijn uitgesloten van de prijstrekking. Mocht je winnen, dan ga je ermee akkoord dat je naam door Louis wordt gepubliceerd. Een contante uitbetaling van de prijs is uitgesloten. Sluiting inzendingstermijn is 31 december 2019. De winnaars krijgen van Louis na de verloting schriftelijk bericht. Louis verwerkt en gebruikt je gegevens volgens § 28 BDSG (Duitse Wet Bescherming Persoonsgegevens) uitsluitend voor eigen commerciële doeleinden. Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking of gebruik van je gegevens voor het toesturen van reclame voor eigen Louis-aanbiedingen per post of voor markt- of opinieonderzoek. Dit kun je Louis dan meedelen op dezelfde manier als je aan de Louis-winactie hebt deelgenomen, dus bijvoorbeeld door een brief naar het bovenstaande adres, per e-mail naar service@louis.nl of direct in je Louis-filiaal. Je bezwaar tast noch je deelname aan de winactie noch je winstkansen aan.

Privacy bij Louis

Voor de best mogelijke bescherming van je persoonlijke gegevens worden alle gegevens via SSL-technologie versleuteld overgebracht. Meer informatie over privacy vind je hier.

Laatst bekeken artikelen

Je hebt geen recent bekeken artikelen.