MACNA CENTRE PANTS
MACNA CENTRE PANTS
MACNA CENTRE PANTS
MACNA CENTRE PANTS
Macna

Macna Centre Pants, verwarmde onderbroek

Art. No. 210118
|

2 Beoordelingen

Adviesprijs € 159,95 2
€ 135,00 1
Beschrijving

Macna Centre Pants, verwarmde onderbroek

Rij je niet meer met de motor, omdat het te koud wordt? Daar hoef je niet meer mee te zitten. Met de verwarmde onderbroek Macna Centre zit je relaxed op de bike. De volledige broek is doortrokken van elektrisch verwarmde draden die je warm houden. Je hoeft het nooit meer koud te hebben, want met de Macna HEATED-APP heeft de kou geen vat op jou!

Comfort/uitrusting:

  • elektrisch verwarmd
  • Bluetooth-connectiviteit via HEATED-APP
  • ontwikkeld voor de winter
  • Mogelijkheid om te combineren met de Centre verwarmde onderjas (210117) en de Macna Lava sokken (219902)

Materiaal:

  • elastaan en polyester

LET OP:
Accu's en oplader worden niet meegeleverd - deze zijn apart te koop!

  • Macna accu 7,4V/6A + oplaadkabel: 20010202 (voldoende bij apart gebruik van broek zonder aansluiting van jas of sokken)
  • Macna accu 12V/6A + oplaadkabel: 20010203 (12V heeft een sneller en langer verwarmingsvermogen, is voor extreme temperaturen en in combinatie met andere verwarmingsproducten geschikt)
  • Via de motoraccu-laadkabel (20010205) kun je de broek ook probleemloos zonder accu's gebruiken en de kleding gewoon met je motoraccu verbinden. Alternatieven voor de motoraccu-laadkabel zijn de laadkabel voor de sigarettenaansteker (20010208) of de laadkabel voor BMW CAN-bus (20010207).

Je wilt de broek in combinatie met de Centre jas (210117xx) gebruiken en een van de accu's of een laadkabel gebruiken? Dan heb je de Y-kabel (20010209) nodig.

Nationaal (W)EEE Registratie nummer: RL 00037633

Documenten
Beoordelingen (2)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar