Motortransport met de trein

Tips en informatie over het thema motortransport met de trein: nadat de Deutsche Bahn de autoreistreinen buiten gebruik heeft gesteld, wordt dit gat in de markt nu door andere aanbieders opgevuld.

Motorrad Transport mit der Bahn

Juist voor mensen uit het noorden van Duitsland is de autoreistrein niet alleen een comfortabel, maar ook een voordelig transportalternatief als je de kosten voor brandstof, bandenslijtage, tol en overnachtingen meetelt. Je rijdt 's avonds in Hamburg of Düsseldorf naar het station, parkeert de motor op de trein en betrekt je rollende hotelkamer. De volgende ochtend arriveer je in een van de bestemmingsstations – ofwel in de buurt van de Tiroler Alpen of in het centrum van Wenen. 
Het laadteam neemt de correcte transportzekering met een speciaal sjorsysteem voor zijn rekening. Je motor is tijdens het transport verzekerd.

de-ideen-transport-icon-helm.gif

Let op het plafond
Als je de transportwagen oprijdt, moet je een helm opzetten. Door het lage plafond bestaat het risico op letsel!

Urlaubs Express Zug für Motorrad Transport

Urlaubs-Express

De Urlaubs-Express-autoreistreinen rijden in de zomer vanaf Hamburg en Düsseldorf naar vijf bestemmingen in Italië, Oostenrijk en Duitsland. Gewoon de motor opladen en na een nacht in onze gezellige lig- en slaapwagens uitgerust daar arriveren waar het extra leuk is om met de motor te rijden.

Alles over het thema motortransport


SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar