De grote Louis winactie

de-header-gewinnspiel

Hoofdprijs: Suzuki V-Strom 800 DE

Onze hoofdprijs dit jaar is een heel speciale testwinnaar: De Suzuki V-Strom 800 DE heeft namelijk de Alpen Masters 2023 gewonnen, georganiseerd door het magazine MOTORRAD.

Bij de Alpen Masters gaat het erom welke motor het beste overweg kan met het meest uitdagende terrein in Europa. Het draait hier niet om individuele topwaarden, maar om een uitgebalanceerd totaalpakket met uitstekende rijeigenschappen en volledige geschiktheid voor dagelijks gebruik. Met andere woorden: Als een motor deze test wil winnen, moet het een perfecte allrounder zijn.

Naast de standaard kwaliteiten krijgt de Suzuki een adventure-uitrustingspakket met onderdelen uit het Louis-assortiment. En de kers op de taart is een design op maat.

Verdere belangrijke gegevens: 84 pk vermogen, 78 Nm koppel, 230 kg gewicht (volgetankt), lange actieradius dankzij 20 l tankinhoud en 4,4 l standaardverbruik.

www.suzuki.de


Deelnamevoorwaarde 1: als je je al hebt aangemeld voor de Louis nieuwsbrief, doe je automatisch mee met de winactie. Zo niet, dan kun je je hier aanmelden:

Deelnamevoorwaarde 2: als houder van de LouisCard neem je bij je eerstvolgende aankoop met je LouisCard in een Louis-filiaal automatisch deel aan de winactie. Heb je nog geen LouisCard? Bestel deze dan direct en doe in 2024 minimaal ├ę├ęn keer een aankoop met de LouisCard in een Louis-filiaal of via postorder.


Winnaars van 2023

Andrea M., Trittau

Chris N., Saarbr├╝cken

Selina B., Herne

Robert B., Erlinsbach (CH)

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar