De grote Louis winactie

Er liggen prijzen voor een totale waarde van meer dan 30.000,- euro op je te wachten!

de-header-gewinnspiel

Hoofdprijs: Kawasaki Z900RS

Het erfgoed van Kawasaki brengt de geest van gisteren naar de motorrijder van vandaag in een echt authentieke modern-classic motorfiets. Met de Z900RS komt een legende uit de jaren 70 opnieuw tot leven - het icoon en de "King of Cool" Z1.

En om hem nog legendarischer te maken, hebben we de motor voor je omgebouwd. Met veel passie en enthousiasme heeft een klein team een echt juweeltje gecreëerd. Kijk dus vol spanning uit naar een net zo individuele als stijlbewuste bike die staat te wachten tot je er de straat mee op gaat.

www.kawasaki.de


Deelnamevoorwaarde 1: als je je al hebt aangemeld voor de Louis nieuwsbrief, doe je automatisch mee met de winactie. Zo niet, dan kun je je hier aanmelden:

Deelnamevoorwaarde 2: als houder van de LouisCard neem je bij je eerstvolgende aankoop met je LouisCard in een Louis-filiaal automatisch deel aan de winactie. Heb je nog geen LouisCard? Bestel deze dan direct en doe in 2023 minimaal één keer een aankoop met de LouisCard in een Louis-filiaal of via postorder.


Winnaars van 2022

Hans-Walther L., Trier

Er staan nog veel meer aantrekkelijke prijzen voor je klaar:

Gewinnspiel-00

Brixton Crossfire 500

Het jonge merk uit Oostenrijk heeft een grote stap gezet. Met een halve liter cilinderinhoud en 48 pk heeft Brixton deze Nakedbike optimaal in de A2-klasse geplaatst. Het ontwerp is een dodelijk chique combinatie van klassieke lijnen en avant-gardistische details. De uitrusting is duidelijk boven het gemiddelde van de klasse: Verstelbare Kayaba-veerelementen, hoogwaardige Pirelli-banden, hippe J.Juan-remmen met Bosch-ABS, basale roestvrijstalen demper, digitale cockpit. En met de zuinige tweecilindermotor kan de Crossfire 500 wel 160 km/u halen, waarbij de onderhoudskosten binnen de perken blijven.


Gewinnspiel erster Preis

Ferryreis met DFDS voor 2 personen

Ferryovertochten Amsterdam – Newcastle – Amsterdam

  • 2 overnachtingen in een 2-persoonshut met zeezicht en stapelbed
  • Inclusief vervoer van 2 motorfietsen

Reisperiode: 2024 naargelang de beschikbaarheid (met uitzondering van juli-augustus, kerst en oudjaar)

Met de LouisCard ontvang je op alle DFDS-reisroutes een korting van 15%.

Partnervoordeel bekijken


Konkurrence - anden præmie

10x 1 jaarabonnement op het tijdschrift MOTORRAD. Digitaal.

Het jaarabonnement met 26 nummers! Mis geen enkel nummer en blijf altijd op de hoogte van alles wat met motorrijden te maken heeft.

Met de LouisCard profiteer je van nog meer kortingen.

Partnervoordeel bekijken


Konkurrence - tredje præmie

Basisopleiding motorrijden PLUS

Win een Sachsenring-voucher voor een basisopleiding motorrijden PLUS.

Met de LouisCard profiteer je van nog meer kortingen.

Partnervoordeel bekijken


Gewinnspiel-07

Win 1 set BATTLAX-banden (bijvoorbeeld T32) of een ander profiel voor je motorfiets

Geïnspireerd door de premium banden uit de motorsport, biedt Bridgestone een breed scala aan BATTLAX-banden – van toer- tot racebanden, voor lichte tot zware motorfietsen.

Met de LouisCard profiteer je van nog meer kortingen.

Partnervoordeel bekijken


Gewinnspiel-06

Trackdays op de Pannonia Ring in de zomer van 2024

Met de motorfiets vrij rijden op het circuit

Het doel van onze 1000PS Trackdays is duidelijk: elke motorrijder en motorrijdster mag ongeacht zijn of haar talent snelle rondjes op het asfalt trekken. Daarom vinden bij ons GEEN races plaats! Verdeeld in vier groepen rijden wij om beurten rondjes, zodat iedereen voldoende tijd op het circuit krijgt. Dit alles zonder druk of groepsdruk. 

Meer info over deze prijs op www.1000ps-trackdays.at


Konkurrence - niende præmie

Driewerf hoera!

Eindeloos bochten rijden, de beste routetips en veel plezier. De MoHo-gastheren zijn je gidsen voor geniale motortrips en tonen je de weg naar goed verborgen bergwegen buiten de drukke ‘moet-men-gezien-hebben bergpassen’.

De ‘MoHo – Motorrad Hotels’ verloten 3 vakanties voor 2 personen en telkens 3 overnachtingen incl. halfpension in een van de gespecialiseerde MoHo-etablissementen.


Gewinnspiel-11

Een complete Vanucci-outfit

Vanucci weet als geen ander merk Duitse kwaliteitseisen te combineren met de Italiaanse designspirit. Een consequente perfectie is in beide opzichten de leidraad. Vanucci is een premiummerk dat bekendstaat om zijn niet-aflatende inzet om veeleisende motorrijders de perfecte producten te bieden die bijdragen aan hun comfort.

Partnervoordeel bekijken


Gewinnspiel-11

3x cursus veilig rijden bij de Deutsche Verkehrswacht, gesponsord door Automobil-Club Verkehr

Win een cursus veilig rijden op een van de verkeersoefenterreinen in Duitsland.

Na een cursus veilig rijden ben je beter voorbereid op netelige situaties op de weg en kun je levensgevaarlijke ongelukken voorkomen. De ACV helpt je daarbij!

Partnervoordeel bekijken


Gewinnspiel-12

Intensieve motorrijopleiding op een Honda

Motorrijden is enorm prettig, maar het wordt pas écht leuk als je je machine volledig onder controle hebt. Dat kun je leren in het Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring – intensief en in groepen van maximaal tien deelnemers.

Doe mee en win een intensieve motorrijopleiding – inclusief een actuele HONDA naar keuze*. Meer info

powered by Fahrsicherheitszentrum Nürburgring en Honda

*Wordt gratis ter beschikking gesteld voor de opleidingsdag. De beschikbaarheid van het gewenste model kan niet worden gegarandeerd.


Gewinnspiel-13

De registratie van je motor

Je hebt een nieuwe motor: laat de registratie dan over aan Kroschke. In heel Duitsland, direct, snel en eenvoudig. Ook je gepersonaliseerde kentekenplaat kun je daar bestellen. Kroschke staat in voor de veiligheid van je documenten. De aanvraag van seizoensgebonden kentekenplaten maakt ook deel uit van hun dienstverlening.

Let op: De toelating wordt in combinatie met de hoofdprijs afgegeven.

Met de LouisCard profiteer je van nog meer kortingen.

Partnervoordeel bekijken


Gewinnspiel-13

Detlev Louis Canvas Bagageset

Bestaande uit:
1x Vintage beentas
1x Vintage rugzak
1x Vintage tanktas

Detlev Louis brand shop


Gewinnspiel-14

Detlev Louis Dames Outfit

Bestaande uit:
1x DL-JW-5 leren jack
1x DL-PW-1 High Waist Jeans
1x DL-BW-5 laarzen
1x DL-GW-2 handschoenen

Detlev Louis brand shop

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar