Regenkleding en accessoires

Regenpakken, regenjassen, regenbroeken ā€“ het volledige assortiment van waterdichte kleding en een groot assortiment accessoires voor motorrijders zijn bij Louis verkrijgbaar.

Regenbekleidung Header

Regenkleding

Slecht weer? Niet nat worden!

Een echte motorrijder laat zich ook bij langdurige regenval niet tegenhouden. Louis biedt immers een uitgebreid assortiment regenkleding voor alle eisen en weersomstandigheden. Zo ben je bestand tegen elke wolkbreuk en rij je gewoon droog verder, totdat je merkt: "Verderop wordt het lichter!"

Regenbekleidung

Eendelige regenpakken

Eendelige regenpakken zijn gegarandeerd de optimale vochtbescherming voor motorrijders. Het aantrekken vereist wel enige oefening, maar als je bij Louis een regenpak koopt, kun je ervan op aan dat je een maximum aan functionaliteit en comfort krijgt.

Regenbekleidung

Motorregenjassen

Motorregenjassen zijn in veel situaties nuttig, ook in tijden van kleding met waterdichte klimaatmembranen. Motorregenjassen bieden niet alleen (extra) bescherming tegen vocht, maar bieden ook warmte omdat ze de windchillfactor uitschakelen. Op koude dagen betekent zo'n jas een echt pluspunt voor comfort en veiligheid.

Tip: let er bij het passen op dat de beenlengte ook in zithouding op de motor nog voldoende is.

Motorregenbroeken

Op reis zonder motorregenbroek? Dat is ondenkbaar voor iedere motorrijder die een voorkeur heeft voor leren kleding! Maar ook over textielkleding vormen regenbroeken een extra beschermlaag tegen vocht en afkoeling door de rijwind. Louis biedt motorregenbroeken voor de meest uiteenlopende eisen.


Regenbekleidung

Waterdichte motorlaarzen

Waterdichte motorlaarzen bieden optimaal comfort. Wanneer het tijdens de motortocht plotseling begint te regenen, kunnen ze het verschil maken. Juist voor langere tochten is het altijd zinvol je te laten informeren over motorlaarzen van waterdicht materiaal of laarzen die zijn uitgerust met een membraan. Bij Louis bieden we je waterdichte motorlaarzen in alle prijscategorieƫn, met verschillende membranen en in de meest uiteenlopende modellen.

Regenbekleidung

Waterdichte motorhandschoenen

De motorhandschoen is de belangrijkste verbinding tussen mens en motor. Deze dient onder meer te beschermen tegen vocht en kou. Verschillende technologieƫn zoals GORE-TEX zorgen voor bescherming tegen vocht en een optimaal gripgevoel.


Regenbekleidung

Accessoires

Tot complete regenkleding behoren ook accessoires zoals regenovertrekhandschoenen en regenovertreklaarzen of regenbeenkappen. Louis biedt bijvoorbeeld overtrekhandschoenen en -laarzen van latex. Of regenbeenkappen met een pvc-laag.

Regenbekleidung

Thermokleding

De motorthermokleding in het assortiment van Louis is de ultieme vorstbescherming voor motorrijders. Ongeacht of het gaat om een eendelige thermo-overall of een jas-broekcombinatie, het principe is hetzelfde: onder de wind- en waterdichte buitenlaag vormt de thermovoering een isolerend luchtkussen. Dit werkt zo goed, dat deze thermokleding niet is aan te raden wanneer de temperatuur weer dubbele cijfers bereikt. En het mooiste is: de thermokleding van Louis past comfortabel over normale motorkleding.

Draag bij het passen liefst je gebruikelijke motorkleding.

Tip: koop overtrekproducten minstens een maat groter dan je andere laarzen of handschoenen. En nog een tip: sjalen van katoen zuigen zichzelf tijdens regen vol en voeren het vocht vervolgens naar binnen. Multifunctionele doeken en halswarmers van kunstvezels werken beter wanneer de hals moet worden afgedicht.


Regenbestendig, licht, flexibel en waterdicht ā€“ bagage en accessoires:


Fahrtipps aus der Praxis

Rijden wanneer het nat is

Regen is geen drama ā€“ zolang de rijstijl correct is.

De wetgever laat ons als motorrijders in hoge mate vrij in hoe wij ons tegen kou, vocht en mogelijke gevolgen van ongevallen moeten beschermen. Alleen in paragraaf 21a van het Duitse wegenverkeersreglement (StVO) worden wij verplicht "tijdens het rijden een geschikte veiligheidshelm te dragen".

De situatie bij het praktische rijexamen ligt wat anders. In dit geval geldt wat in bijlage 7 van de Duitse rijbewijswet (FeV) staat: "Bij examens van de klassen A, A1, A2 en AM moet de kandidaat geschikte motorveiligheidskleding, bestaande uit een passende motorhelm, motorhandschoenen, een nauw aansluitend motorjack, een rugprotector (indien niet in het motorjack geĆÆntegreerd), een motorbroek en motorlaarzen met voldoende enkelbescherming dragen."

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar