Enduro en motocross bij Louis

R I D E

 

S L E E P

 

R E P E A T

 


Wie heeft asfalt nodig, om plezier te hebben?

Van de crossbaan tot in de Sahara: Off-road rijden met de motor geeft echt een kick. Waar anders kun je relatief veilig je grenzen opzoeken en in zo'n korte tijd zoveel voertuigbeheersing leren. Je leert off-road veel sneller en intensiever dan op de weg. Het is niet voor niets dat alle sterren van de MotoGP trainen op onverharde wegen en motorcrossbanen. En off-road rijden is ook een geweldige fitness.

Heb je het al eens geprobeerd? Er zijn genoeg trainingsmogelijkheden. Het begint met wettelijk begaanbare onverharde wegen en gaat tot grote trainingscentra en wedstrijdcrossbanen.

Hoe jij je off-road plezier ook invult, wij hebben de juiste uitrusting voor je. Van betaalbare instapmerken als MTR en Fastway tot gerenommeerde specialisten als Alpinestars, Fox en O'Neal.


Enduro en Motocrosstechniek

Wie graag in de modder speelt, wordt ook vies. Off-road rijden betekent dus ook dat reiniging, onderhoud en reparatie, slijtage en reserveonderdelen meer moeite kosten. Goed, dat Louis daarvoor ook een flink assortiment heeft.


Enduro en Motocrosskleding

De eisen die aan de beschermende uitrusting worden gesteld, verschillen duidelijk van die voor motorrijders op de weg. Vallen hoort er off-road gewoon bij. Maar de snelheden zijn vaak ook een stuk minder. De nadruk ligt hier minder op slijtvastheid en meer op impactbescherming. En omdat rijden op een losse ondergrond ook lichamelijk zwaar is, moet off-roadkleding zo luchtig mogelijk zijn.

Enduro en Motocrosshelmen

Enduro en Motocrossbrillen

Enduro en Motocross-handschoenen

Enduro en Motocrosslaarzen

Enduro en Motocross-protectoren

Enduro en Motocrosskleding


SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar