LouisCard – onze sterke partners

Om je met je LouisCard nog meer voordelen te kunnen bieden, werken wij samen met sterke partners die je als LouisCard-houder een groot aantal voordelen bieden.

ACV Automobil-Club Verkehr

Optimale bescherming voor alle verkeersdeelnemers - inclusief Europese verzekeringsdekking met de reis- en kredietbrief

De ACV Automobil-Club Verkehr is de op twee na grootste automobielclub in Duitsland. Deze club biedt zijn leden uitgebreide bescherming en veiligheid en staat hen 24/7 met raad en daad terzijde. De club is servicegericht, ervaren en voordelig en biedt iedereen een passend servicepakket. LouisCard-houders ontvangen van ACV voor een nieuw lidmaatschap eenmalig 500 partnerpunten.

Admo Tours

Tot wel 5% directe korting op wereldwijde motorhuur, motorreizen en enduro-trainingen

Wij brengen u naar de mooiste plekken ter wereld. Met ons hebt u de mogelijkheid om in meer dan 40 landen wereldwijd met de motor te rijden. ADMO is HET centrale aanlooppunt voor motorvakanties, enduro-plezier, motorhuur, motortrainingen en begeleide motorreizen. Wij bieden u vrijheid op twee wielen! Dankzij onze jarenlange ervaring vinden wij voor elke wens op twee wielen de juiste oplossing: van beginner tot expert, van kinderen tot volwassenen, van avontuurlijke rijders tot enduro-liefhebbers. Motorhuur, wereldwijd begeleide motortochten of enduro-trainingen en -tochten: bij ons bent u voor elk motoravontuur aan het juiste adres. Geef bij de reservering in het veld "Kommentar zu Ihrer Buchung" (commentaar bij uw boeking) gewoon het trefwoord "LouisCard" + uw LouisCard-nummer op en profiteer van tot wel 5% korting op de netto-huurprijs. Geldt niet voor specials. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Adventure Motorcycle Tours

Direct 5% korting op BMW-motortochten en -huur in Transsylvanië, Roemenië en Oost-Europa

Verken enkele van de mooiste wegen ter wereld op een motor van BMW. Wij bieden motortochten onder begeleiding van een gids, motorreizen en motorverhuur, een kaart en tips voor de mooiste wegen. Bezoek onze website en ga voor een motorreis. Ontdek de wereld, ga ervoor!

Akzent Hotels

€ 5 besparen - bij een boeking in één van de AKZENT-familiehotels

U ontvangt € 5 korting op de actuele dagprijs in alle 100 AKZENT-HOTELS - in Duitsland en Oostenrijk. Geef tijdens het boeken in het boekingsscherm rechtsboven de boekingscode 'louis-akzent' op en laad de pagina opnieuw. Daarna worden alle beschikbare tarieven € 5 goedkoper weergegeven. U ontvangt deze korting bij een boeking via www.akzent.de, de hotelwebsites van de AKZENT-hotels of telefonisch.
Houd u er a.u.b. rekening mee dat de korting alleen via een rechtstreekse telefonische of online-boeking mogelijk is. Een korting achteraf onder vermelding van de LouisCard tijdens de betaling is helaas niet mogelijk

ALMOTO

Direct 5% korting op motorreizen

Met meer dan 100 tochten in 16 landen biedt ALMOTO Motorrad Reisen een uitgebreid tourprogramma in Europa en Marokko aan. Wij bieden spannende tochten door onbekend achterland waar reizigers als vrienden worden ontvangen. Je krijgt direct 5% korting op alle ALMOTO motorreizen bij vermelding van je LouisCard-nummer.

Laat je inspireren en ga met ons mee op reis, er valt nog zoveel te ontdekken!

Amerika Heller

150 euro korting voor LouisCard-houders bij een boeking van een pakketreis

Met ruim 25 jaar ervaring in de VS is Amerika-Heller DE specialist voor tochten onder begeleiding van een gids in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het reizen in kleine groepen, in combinatie met een zeer hoge mate van vertrekgarantie, zorgt voor een onvergetelijke motorvakantie.

Augustusburg

15% korting op de entree voor het motormuseum

Het motormuseum behoort tot de belangrijkste en meest uitgebreide motorverzamelingen van Europa. Op een expositieoppervlak van 1200 m² wordt aan de hand van 175 tentoonstellingsstukken de technische ontwikkeling van de motor van 1885 tot nu op indrukwekkende wijze geïllustreerd. De museale presentatie van de historische ontwikkeling van de motorbedrijven DKW, Auto Union en MZ uit Zschopau is wereldwijd uniek.

Op vertoon van de LouisCard krijgt u 15% korting op de entreeprijs.

bidabike

20% korting op de verkoopprijs bij veilingen van motoren - gratis realisatie van veilingen en advertenties. 12 maanden garantie bij aankoop van particuliere tweedehands motoren mogelijk.

Op bidabike kun je gratis je motor veilen; er ontstaan alleen kosten als je motor ook echt wordt verkocht. Zo kun je de werkelijke marktprijs van je bike achterhalen en als het hoogste bod overeenkomt met de door jou gewenste prijs, kun je akkoord gaan met de verkoop. Was de geboden prijs voor jou te laag, dan zie je af van de verkoop of biedt je de hoogste bieder een onderhandeling achteraf aan. Er ontstaan voor jou GEEN kosten als er geen verkoop plaatsvindt. Bezorgt een veiling je de zenuwen? Realiseer dan gemakkelijk en gratis een advertentie voor je motor en beslis of je deze uitsluitend bestemt voor dealers of ook voor particulieren. Bovendien kun je je motor op bidabike zelfs aan particulieren verkopen met een garantie van 12 maanden voor tweedehands motoren; ook kun je voor elke op bidabike gekochte particuliere motor een garantie van 12 maanden voor tweedehands motoren afsluiten. Als je bij de registratie in het veld "Bon" het woord "Louis" en het LouisCard-nummer invoert, bespaar je 20% bij een succesvolle verkoop via een veiling. Advertenties zijn uiteraard geheel gratis

Bikers School

U krijgt 5% korting op motor proeflessen met de voucher code "SK2022Louis5". 

De proefles motorrijden bij Bikers School is het "verleidingsbewijs", om je enthousiast te maken voor het motorrijden. Bij de proefles is het onze bedoeling om iedereen die nog niet helemaal zeker is of motorrijden wel iets voor hem of haar is, over de streep te trekken. Daarbij zullen we het onderwerp motorrijden in een losse sfeer bespreken. De bedoeling is dat de deelnemers zelf gaan rijden om een gevoel van enthousiasme voor het motorrijden te ontwikkelen.

Wij hebben voldoende motoren ter beschikking in ons wagenpark. Verschillende motoren zijn extra laag ingesteld. Ook geschikt voor mensen die opnieuw beginnen met motorrijden of van een andere rijschool komen.

Bikeworld Travel

Sinds 1997 UW specialist voor internationale motorvakanties: begeleide motortochten, enduro-tochten en trainingen, motorhuur en motortransport: een korting van € 100,00 op elke begeleide tocht, 5% op de huur.

Als biker weet u dat wij motorrijders echte individualisten zijn die veelal kiezen voor aparte tochten, zowel alleen als in de groep. Om deze reden is een uitgebreid en specifiek op uw reiswensen afgestemd advies door een competente en ervaren partner noodzakelijk - met BIKEWORLD TRAVEL GmbH hebt u deze partner gevonden: wij staan u met onze ervaring en passie op het gebied van motorreizen graag terzijde...

Bridgestone

Passion for Excellence

Per euro 3 partnerpunten op de koopprijs van je nieuwe Bridgestone banden van de Bridgestone-Biker's Profi dealer. Bij aankoop van de premium banden S22, T31 en A41 ontvang je zelfs 6 partnerpunten. Het adres van de Biker's Club dealer bij jou in de buurt vind je op www.bridgestone.nl en www.bridgestone.be.

Voorbeeld: Met de aankoop van een set 120/180 van de gloednieuwe Battlax S22 voor € 391,20 verdien je al € 23,47 2.346 partnerpunten.
Stuur gewoon een kopie van je Biker's Profi banden-factuur naar: Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH, Service LouisCard in 21027 Hamburg, Duitsland. Wij schrijven je partnerpunten meteen op je account bij.

BUSINESS Womanbiker®

BUSINESS Womanbiker® & Wings without Limits®

Ontvang direct 10% korting op ons complete serviceaanbod, inclusief het productassortiment.

Wij ontwerpen motorreizen/reizen voor bedrijven, groepen of clubs als complete pakketten.

* voor motorrijders

  • Aanvraag van 5 personen
  • EUROPE-WIDE: Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Andalusië, Sardinië, enz.
  • incl. transport
  • incl. of als afzonderlijk onderwerp SPECIAAL Workshop`/ Seminars / Evenementen

Exclusieve I Data op aanvraag.

daydreams

Bespaar 30% op uw motorvakantie: HET DUITSE ANTWOORD OP DE ROUTE 66

daydreams is al 20 jaar uw expert voor regionale korte vakanties in Europa. Ons principe is simpel en tegelijkertijd uitzonderlijk: het baseert op de uiteenlopende benutting van hotelcapaciteiten en een slim gebruik hiervan. Pak uw voordeel!
Bespaar op de aankoop van de daydreams hotelbon 30%. De bon is geldig voor tot wel drie overnachtingen met 2 personen in een van de 2.000 geselecteerde partnerhotels van daydreams. De Amerikanen hebben hun Route 66. Het Duitse antwoord hierop luidt: Pan Germania. Over ruim 10.000 kilometer kronkelt deze route door Duitsland - en is een waar paradijs voor bikers. Of u nu over de Pan Germania rijdt of voor een andere bekende motorroute kiest: wij hebben altijd het passende hotel voor u!

DEVK

Voordelig verzekerd bij de meervoudige testwinnaar. Motor of auto, vergelijken is altijd de moeite waard!

Eén van de TOP 5-verzekeraars voor motorvoertuigen in Duitsland. LouisCard-houders ontvangen momenteel 1000 partnerpunten bij het afsluiten van een motorverzekering. Onze TIP: profiteer van nog eens 500 punten bij het afsluiten van een verkeersrechtsbijstandsverzekering! Vermeld gewoon je LouisCard-nummer bij de verzekeringsaanvraag.

DFDS

10% korting op DFDS-overtochten naar Groot-Brittannië, Noorwegen en de Baltische landen 

DFDS brengt je samen met je eigen motor op de routes Amsterdam-Newcastle, Kopenhagen-Oslo en Kiel-Klaipėda dagelijks tijdens een nachtelijke overtocht naar je vakantie. De kanaalveerboten verbinden met tot wel 54 afvaarten dagelijks de Franse havens Calais en Dunkerque met het Zuid-Engelse Dover. LouisCard-houders besparen 10% op het tarief (afhankelijk van beschikbaarheid). 

dirt4fun – offroad training & travel

5% korting op alle cursussen en motorreizen

De naam zegt alles: bij dirt4fun gaat het om heel veel plezier veraf van de geasfalteerde wegen, helemaal zonder prestatiedruk. Dit geldt zowel voor de professioneel georganiseerde enduro-trainingen in Duitsland als voor de begeleide offroad-tochten in Andalusië. Daarom is ook iedereen van harte welkom die kennis wil maken met de offroad-discipline, de basisvaardigheden voor het rijden in het terrein wil leren en prachtige landschappen actief wil beleven. Vermeld bij de boeking gewoon je LouisCard-nummer en profiteer meteen van 5% korting.

DT Bike Promotion Fahrertrainings GmbH

Direct 5% korting op racecursussen en vakantiereizen

Bike Promotion biedt het hele jaar door het echte circuitgevoel. Of u nu voor het eerst op een circuit rijdt, een sportrijder bent of een echte prof: Bike Promotion biedt voor elke smaak evenementen op talloze circuits in heel Europa. Het programma omvat tevens prachtige vakantiereizen voor toerrijders in Spanje (winterseizoen). De service bestaat uit motortransport, een eigen bandendienst en handel voor toebehoren ter plaatste, tijdmeting, fotoservice, deels catering en fysiotherapie. Houders van een LouisCard krijgen op vertoon resp. onder vermelding van hun LouisCard(-nummer) direct 5% korting op de deelnameprijs.

Edelweiss

8% speciale korting op onze huurmotoren.

Eenvoudig en onbezorgd.
Gewoon vertrekken.
Gewoon eenvoudig!

Wij zijn daar waar het plezier begint! Midden in de Alpen. Kom bij ons langs, op welke manier dan ook, met het vliegtuig, met de trein of met de auto, alles is mogelijk.

Met onze tientallen jaren ervaring op touringgebied weten wij gewoon wat belangrijk is.

Dankzij onze vele sterke partners beschikken wij voor iedereen over het juiste model. Van touring, cruiser, naked bike, scooter tot sporttourer, wij hebben ze allemaal. Je ervaart bij ons je uiterst persoonlijke ultieme genot!

Als je bij je boeking je LouisCard-nummer vermeldt, ontvang je een speciale korting van 8% op onze huurmotoren.

Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring

Leren door beleven – bij het Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring

Als LouisCard-houder krijgt u 10% korting op de een- en tweedaagse motorcursussen in het Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring. Vermeld hiervoor gewoon uw LouisCard-nummer bij de telefonische of schriftelijke boeking per e-mail. Als groep of individu vindt u onder de volgende link informatie over wanneer de trainingen plaatsvinden en wat deze inhouden. Of neem telefonisch contact op via tel. +49 (0)2691-30 150. Wij reserveren graag een plek voor u.

Fahrsicherheitszentrum Sachsenring

10% korting op veiligheidscursussen en trainingen voor sportrijders

Rij over het bekendste circuit van Duitsland - beleef het gevoel daar te rijden waar reeds de beste motorcoureurs ter wereld binnen het kader van de MotoGP en de IDM om punten hebben gestreden. Het aanbod biedt voor ieder wat wils: van een basisveiligheidstraining voor beginners tot trainingen voor de schuine ligging voor ambitieuze sportrijders. Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang direct 10% korting op alle motorcursussen voor sportrijders.

Großglockner Hochalpenstraße

€ 3 korting op het dagticket voor de Großglockner Hochalpenstraße

De beroemdste Alpenweg brengt je naar het hart van het nationaal park Hohe Tauern, naar de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner (3.798 m) en zijn gletsjer, de Pasterze. Op de 48 kilometer lange Hochalpenstraße met 36 bochten en een beklimming naar een hoogte van tot wel 2.504 meter, staat je een uitzonderlijke natuur- en rijbelevenis te wachten!  

Als houder van de LouisCard krijg je € 3 korting per motor en € 4 korting per auto op de dagticket voor de Großglockner Hochalpenstraße.  

Laat bij de aankoop van de dagkaart gewoon je LouisCard zien.

HEKU-aanhangwagens met kiepframe

Gratis TÜV-certificaat voor 100 km/u en montage van de schokdempers

HEKU-aanhangwagens met kiepframe voor motoren hebben de volgende voordelen: De motor kan veilig door één persoon op de aanhangwagen worden geladen. 10 inch staalbandwielen, waardoor het zwaartepunt lager ligt en goede rij-eigenschappen vertoont. Door het naar beneden kiepen van het frame is er geen laadklep meer nodig.

LouisCard-houders krijgen bij bestelling van een HEKU-aanhangwagen het TÜV-certificaat voor 100 km/u er gratis bij. Bij bestelling van een geremde kiepaanhangwagen voor twee motoren komt alleen de montage van de schokdempers er nog bij.

Hermann – wereldwijd reisplezier

Reisplezier wereldwijd op asfalt en grindwegen

Motorreizen in kleine groepen, kennis maken met gelijkgezinden, ervaringen opdoen en indrukken delen: dat is het succesrecept van Hermann-Motorrad-Reisen. Hier kan elke deelnemer zijn persoonlijke ideeën inbrengen en tegelijkertijd profiteren van de service van een perfect georganiseerde groepsreis! Het programma van Hermann-Motorrad-Reisen omvat bijna alle interessante motorgebieden in Europa. Daarnaast worden ook verre reizen op vier aanvullende continenten aangeboden en een groot aantal offroad-tochten. LouisCard-houders krijgen 3% korting op alle motorreizen als zij bij de aanmelding onder "Weitere Wünsche" (overige wensen) het trefwoord "LouisCard" opgeven.

Hertz-autoverhuur

Bij Hertz huren en 10% korting krijgen!

Boek bij onze partner, Hertz Autoverhuur, en krijg wereldwijd als Detlev Louis-lid tot wel 10% speciale korting:
personenauto's (van de kleine auto tot en met de limousine)
verhuiswagens tot en met 12 ton (in Duitsland)
hoogwaardige producten en diensten (bijv. Hertz Gold Plus Rewards, mobiele WiFi-hotspots e.d.)

Reserveer nu met het Detlev Louis-klantnummer CDP nr. 592908 online op www.hertz.de en profiteer van de speciale Hertz kortingen:
1. Zet een vinkje bij "Ich habe einen Rabattcode" (Ik heb een kortingscode)
2. Voer het bedrijfskortingsnummer CDP nr. 592908 in
3. Kies de optie "Geschäftlich" (Zakelijk)

Hertz vindt het fijn om u in een van de ca. 300 Hertz locaties in heel Duitsland te mogen begroeten!

De Hertz Corporation exploiteert met haar merken Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly wereldwijd ongeveer 9700 autoverhuurlocaties en behoort tot de grootste autoverhuuraanbieders op luchthavens.

High-Bike Motorcycle Test Center in Zams TIROL Oostenrijk

5 € directe korting op de motorhuur in het High-Bike Testcenter, Tirol

Test de nieuwste modellen van KTM, Ducati, Yamaha, Kawasaki, Aprilia, CF Moto en binnenkort ook weer BMW tijdens dagtochten met banden van Metzeler op de bochtige Alpenpassen!

In het High-Bike Motorcycle Test Center, het in Europa enige merkoverkoepelende motortestcentrum, ga je dagelijks zonder km-beperking van 8 tot 19 uur op pad! Wij raden je de beste tochten afhankelijk van het weer in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland aan. En als je geen motorkleding bij je hebt, kun je ook daarvoor in het centrum terecht! Rukka-kleding en -handschoenen, Schuberth-helmen, Daytona-laarzen en ook tanktassen van sw-motech staan klaar voor de tests. Onderhoudsproducten van Motorex zijn hier ook in klein formaat voor onderweg verkrijgbaar.

Wij geven alle houders van de LouisCard 5 € directe korting op de dagprijs. Laat je kaart zien en er wordt meteen 5 € van de huurprijs afgetrokken.

Ittingen Kartause

20% off current room rate, incl. breakfast

Nestling in the grounds of the former Carthusian monastery in Ittingen, this hotel with 68 stylish and modern rooms invites you to experience the tranquillity of nature in a beautiful part of Switzerland. Today, the Ittingen Charterhouse is all about treating its guests to some great cuisine, whether in the restaurant or the monastery shop, which sells more than 100 locally grown products. LouisCard holders receive 20% off the current room rate, excluding local tax! Simply indicate "LouisCard" when making your booking.

KNMV - Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Geniet als Louis-klant van een scherpe aanbieding en sluit je aan bij de KNMV voor maar 25 euro tot eind 2021. Een voordeel van zo’n 40 euro!

Als KNMV’er draag je onder andere bij aan belangenbehartiging voor motorrijdend Nederland, ontvang je het magazine GRIP, krijg je pechhulp en korting bij onze partners en KNMV Riders Academy. Ga naar ‘Join the club’ op deze pagina en voer de code ‘Louis21’ in bij jouw aanmelding. Hulp nodig? Ons Serviceteam zit voor je klaar: 026-3528510.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor 2022 tegen het standaardtarief. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

KNMV - Riders Academy

Riders Academy is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV), het hart van motorrijdend Nederland.

De KNMV Riders Academy ontwikkelt en verzorgt de beste voortgezette rijopleidingen voor elk niveau motorrijder. Onze KNMV Gediplomeerde Instructeurs nemen je zowel op het circuit (Assen en Lelystad) als de openbare weg mee en geven je net die extra tips die je meer (verkeers)inzicht en vertrouwen geven als motorrijder. Al op de terugweg merk je het verschil!

Ben je Louis-klant, maar geen KNMV-lid? Dan krijg jij 10 euro korting op onze trainingen in 2021. Gebruik bij het aanmelden de code ‘Louis-21’. Benieuwd welke training bij jou past? Meer informatie en de inschrijving vind je op deze pagina.

Kroschke

Verzeker je nu van een tegoedbon van € 10 voor de online registratie van een voertuig en € 2 korting op je kenteken!

Met Kroschke registreer je je motor online direct vanaf de bank: in de periode van 10 februari tot 31 oktober 2022 krijgen LouisCard-klanten een tegoedbon van 10 €- voor de online registratie bij Kroschke. Voer tijdens het bestellen gewoon de code “myLouis22“ in. Als je het zelf regelt, profiteer je van een korting van € 2 op je kenteken in onze filialen. Laat daarvoor gewoon je LouisCard zien in het filiaal. Als ervaren registratie-specialist met meer dan 500 landelijke locaties zijn we gegarandeerd bij jou in de buurt. Alle filialen vind je met behulp van onze locatie-vinder.

KULTourBIKES

Directe korting van 5% op alle aangeboden motorreizen (minus vluchtkosten)

Harley-Davidson-tochten naar droombestemmingen in de VS en Canada. In kleine groepen, onder leiding van 2 ervaren gidsen en met bagagevervoer, laat KULTourBIKES de deelnemers de fantastische highlights van Noord-Amerika zien. Er wordt ook veel nadruk gelegd op het persoonlijke aspect van elke reis. Voorafgaand aan elke tocht ontmoeten de gidsen en deelnemers elkaar om informatie te verkrijgen, elkaar vooraf te leren kennen en het verloop van een trip in detail te bespreken. Ga voor meer informatie naar www.kultourbikes.de

Bij tonen van de Louis-LouisCard geeft KULTourBIKES een directe korting van 5% op alle aangeboden motorreizen (minus vluchtkosten).

KURVEN.TEAM

VEILIG DOOR DE BOCHTEN – wij bieden rijveiligheids- en bochtentrainingen

VEILIG DOOR DE BOCHTEN – wij bieden rijveiligheids- en bochtentrainingen voor motorrijders in de regio's Deister, Weserbergland, Harz en Kyffhäuser – alsook op racecircuits – om extra van alle bochten te kunnen genieten. De cursussen zijn zowel voor beginners als instappers, herintreders en ook "oude rotten" geschikt. Daarnaast bieden wij de speciale rijveiligheidstraining "only4girls" alleen voor vrouwen aan. Ons aanbod wordt gecompleteerd door 1-3 daagse tochten onder begeleiding met bochtentraining door de regio's Deister, Weserbergland, Harz en Kyffhäuser. En allemaal met de mooiste levensinstelling – lifestyle motor. Geef bij de boeking op www.kurven.team gewoon je LouisCard-nr. aan en ontvangt direct 15% korting op de reguliere prijs voor de rijveiligheidstrainingen 1 + 2, de only4girls-training en de tochten alsook 10% op onze bochtentrainingen.

KURVEN.TEAM GbR
Stettiner Str. 18
D-30890 Barsinghausen
Telefoon +49 (0)5105 6647955

Let's bike together-Hotels

5% korting op vertoon van de LouisCard. Niet geldig in combinatie met andere acties of arrangementen.

10 hotelhouders uit Tirol, de Dolomieten en het Großglockner-gebied zijn bijna 20 jaar geleden een samenwerkingsverband aangegaan om hun passie - het motorrijden - voor hun gasten nog aantrekkelijker te maken. Speciale bikeraanbiedingen en infrastructurele voorzieningen werden geschapen om de motorvakantie vanaf de eerste tot de laatste dag tot een geweldige en onvergetelijke belevenis te maken. Het is ons een groot genoegen om samen met u een geweldige rit over de unieke paswegen in onze regio te organiseren, zodat u uw alledaagse beslommeringen even kunt vergeten. Een gezamenlijke belevenis waarbij naast het natuurschoon natuurlijk ook genieten en gezelligheid voorop staan!
Let op: de korting wordt alleen gegeven als het Louis-lidmaatschap al tijdens de boeking werd vermeld. Betaling in contanten is alleen bij logies incl. halfpension mogelijk.

Magos bikes – motorverhuur op Madeira

Rent a bike bij Magoscar

Direct 5% korting op de huur van een motor en direct 10% korting op de huur van een auto bij Magoscar Lda. op Madeira. De vriendelijke medewerkers spreken Duits, Engels en Portugees.

Houd er rekening mee dat de LouisCard bij het reserveren van het voertuig moet worden getoond.

Moto&Bike op Gran Canaria

Beleef Gran Canaria op de motor Direct 5% korting op de huur van een motor

Huur uw motor bij Moto&Bike op Gran Canaria (www.motoandbike.com) en maak kennis met een adembenemende bergwereld en bochtige wegen langs de kust waar het hart van elke biker sneller van gaat kloppen. Duizenden kilometers aan perfect geasfalteerde wegen met nog meer bochten wachten op u. Met de LouisCard krijgt u 5% korting op de huur van de motor. Vermeld bij de online-boeking via info@motorent.eu gewoon uw LFC-nummer.

Motorrad – het tijdschrift voor alle motorrijders!

Tests, techniek en noviteiten en interessante artikelen

Sluit als LouisCard-houder een jaarabonnement op het tijdschrift MOTORRAD af en ontvang 1000 partnerpunten. Bij een mini-abonnement (6 edities) ontvang je 500 partnerpunten. De punten worden na betalingsontvangst van het abonnementsbedrag op je account bijgeschreven. Stuur na het afsluiten van het abonnement gewoon je LouisCard-nummer naar vertrieb@motorpresse.de.

Motorradtraining24.de – cursussen met pit

Direct 10% korting op motorcursussen

Of je nu kiest voor een rijveiligheidstraining, een bochtentraining, bochten-perfectioneringstraining, het oefenen van de schuine ligging of scootertraining – als houder van de LouisCard ontvang je 10% korting op alle cursussen. Vermeld bij de online boeking in het veld "Ihr Guthabenkonto" de kortingscode "LouisCard" en neem de kaart vervolgens ook mee naar de training.

Motorverhuur op Gran Canaria

Direct 5% korting op de motorhuur op Gran Canaria

Ontdek Gran Canaria met zijn ongeëvenaarde landschap op de motor. Met meer dan 35 jaar ervaring en een eigen werkplaats met vakkundig personeel staan wij garant voor veiligheid en rijplezier. Vermeld gewoon je LouisCard-nummer bij de reservering en ontvang direct 5% korting op de motorhuur.

Motourismo

Wat kost de wereld? Tot 5% minder

MOTOURISMO is de poort naar de wereld voor motorrijders. Een begeleide groepstour, een individuele motortrip, een training op de weg of off the road of het transport van je bike waarheen je maar wilt: Alpen? Andalusië? Afrika? Amerika? Bij MOTOURISMO, met wereldwijd ca. 200 gespecialiseerde partners, vind je duizenden motorreizen, trainingen en transporten – de grootste keuze ter wereld op het internet. Met ons uitgebreide filter ontdek je snel en eenvoudig precies het juiste voor jou – en boek je met wel 5% korting als MOTOURISMO Louis-premiumlid. De wereld is groot. Jij beslist waar je heen rijdt.

Nicebike – motorreizen

Ga op reis met Nicebike Motorradurlaub uit Hamburg!

Vermeld bij de boeking gewoon je LouisCard-nummer en ontvang direct 10% korting op tochten met je eigen bike en 5% korting op reizen met een gehuurde motor. Nicebike plant en organiseert al meer dan 20 jaar motorreizen over de gehele wereld voor zorgeloze motorvakanties – de beste tijd van het jaar. Of je nu kiest voor een groepsreis of op eigen houtje op stap gaat: Nicebike staat je onderweg terzijde.

Neem contact op via: info@nicebike.de of op www.nicebike.de

Nordic Holidays

Direct 5% korting op reizen in Scandinavië

Rijd op krachtige sneeuwscooters over dichtgevroren meren of uitgepijlde trails door de bergen. De opstuivende sneeuw waait in uw gezicht en alleen de zon gaat met u mee. Beleef een geweldige vakantie in Scandinavië met de LouisCard-partner Nordic Holidays GmbH 5% voordeliger en vermeld hiervoor bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer. De korting wordt meteen van de prijs afgetrokken en geldt ook voor de aangegeven transportservices binnen het kader van de geboekte reis.

rider's projekt

Direct 5% korting op motorreizen en direct 10% korting op veiligheidstrainingen

Bij rider's projekt vind je een compleet aanbod aan motortransport, motorreizen en motortrainingen. Verbeter je rijvaardigheden met behulp van videoanalyses van professionele instructeurs en kom meer te weten over de juiste set-up van je motor voor het circuit of de volgende tocht in de Alpen. Alle bikers die altijd al onder professionele begeleiding wilden trainen, zijn welkom – of je nu een beginner, herintreder of ervaren biker bent. Vermeld gewoon je LouisCard-nummer bij de boeking en ontvang op reizen en het motortransport 5% korting en op veiligheidstrainingen 10% korting.

ROOKiE-TOURS

Direct 5% korting op motorreizen 

Wij bieden je stressvrije begeleide motortochten en motorreizen in Europa inclusief motortraining. Bij ons leer je stap voor stap alles wat je moet weten om veilig en vol vertrouwen van alle bochten te genieten. Ons aanbod aan motortochten is onderverdeeld volgens ons modulaire level-systeem en is daarom geschikt voor (Alpen-)beginners, herintreders en cruisers tot ervaren, zadelvaste liefhebbers. We rijden in kleine, homogene groepen met gelijkgestemden en een maximum van slechts vijf (!) deelnemers. Zo kunnen we individuele aandacht aan elke deelnemer besteden! Bij ons ervaar je heerlijk bochtige motorwegen in Europa, prachtige landschappen, beroemde bezienswaardigheden, regionale lekkernijen en heel veel plezier!

Ons motto: kleine groepen, groot plezier!

Als je je LouisCard-nummer bij de boeking vermeldt, krijg je bij ROOKiE-TOURS Motorradreisen direct 5% korting!

Tallink Silja

10% korting op de overtocht/cabine en 10% voor de motor

Ontdek Scandinavië en de Baltische landen met de cruises van Tallink & Silja Line. De comfortabele schepen van Tallink Silja verbinden de mooiste steden van de noordelijke Oostzee. Alle routes kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd en samen worden gereserveerd. Op alle verbindingen, bijv. tussen Stockholm - Helsinki/Tallinn of Helsinki - Tallinn, profiteren houders van de LouisCard van een prijsvoordeel van 10% voor passagier en motor. Daarvoor gebruikt u gewoon bij het online reserveren de code "95845" of u geeft de code door via international.sales@tallinksilja.com of telefonisch via +49 40 - 547 541 222 (tegen het tarief voor vaste telefonie).

Teneriffa on Bike

Voor u is het seizoen nog niet voorbij. Ga op reis en maak kennis met Tenerife.

Gun uzelf bij "Teneriffa on Bike" een avontuurlijke vakantietocht in het winterseizoen op dit zonnige en bochtige eiland. Als LouisCard-houder bespaart u op alle reizen die u minimaal acht weken voor vertrek hebt geboekt 10% op de motorhuur. Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de boeking via internet of geef het bijv. telefonisch door.

Uhlenhorster Reisedienst

Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang tot wel 3% korting.

Hallo uit Hamburg!
Bij ons kunnen bikers hun individuele reis samenstellen. Of u nu met het vliegtuig of de trein (ook autoslaaptrein) naar uw bestemming reist en of u nu voor uw eigen bike of een huurmotor kiest: wij stellen een uitgebreide rondreis met bijpassende hotels voor u samen.
Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang tot wel 3% korting.
Stuur uw aanvraag via e-mail naar Info@u-rd.de of neem telefonisch contact met ons op via +49 (0)40 2294498. Breng ook een bezoek aan onze homepage: www.u-rd.de
Hartelijke groeten vanuit Hamburg van het team van de Uhlenhorster Reisedienst

US Bike Travel

Direct 50 euro korting op motorreizen in de VS

Wie droomt er niet van om met een Harley Davisdon® over de Route 66 of over de Highway 1 te cruisen? Bij US BIKE TRAVEL® vindt u alles wat u nodig hebt voor motortochten, met name in de VS en in Canada. LouisCard-houders geven bij de boeking hun LouisCard-nummer op en ontvangen direct 50 euro korting per persoon op de door US BIKE TRAVEL® begeleide tochten die direct worden geboekt. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Valentins – flowers and smiles

Versheid houdt het langst. De mooiste bloemen van over de hele wereld.

U ontvangt direct 10% korting bij de grote bloemenverzendhandel valentins.de op prachtige bloemengroeten en andere mooie cadeau-ideeën.

Zweirad Akademie

...meer plezier met motorrijden

Ontplooi uw volledige rijtechnische potentieel en leer alle mogelijkheden van uw eigen motor kennen. Dat is de sleutel tot meer rijplezier. Of u nu een herintreder, een ervaren biker, een toerrijder of ambitieuze sportrijder bent en of u nu kiest voor een bochtentraining, veiligheidstraining, trial-training of racecursus: bij ons vindt iedereen de passende training om zijn vaardigheden te perfectioneren! Geef bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer in het veld Bemerkungen (opmerkingen) op en profiteer meteen van 5% korting.

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar