KERN-STABI MONO-CENTRAAL
KERN-STABI MONO-CENTRAAL
KERN-STABI MONO-CENTRAAL
KERN-STABI MONO-CENTRAAL
KERN-STABI MONO-CENTRAAL
KERN-STABI MONO-CENTRAAL
Kern-Stabi

KERN-STABI MONO-CENTRAAL

BASISSTEUN 2038

Art. No. 10002675
|

17 Beoordelingen

€ 89,00 1
Beschrijving

KERN-STABI MONO-CENTRAAL BASISSTEUN 2038

KERN-STABI centrale monomontagebok 2038:

  • Een echte allrounder!
  • Deze heeft zich talloze malen bewezen: thuis, in de motorwerkplaats en op het racecircuit!

Door de variabele verstelmogelijkheden is deze robuuste paddockstand van galvanisch verzinkte vierkante stalen buizen het ideale uitgangsmodel voor de meest uiteenlopende service- en montagewerkzaamheden. Natuurlijk is deze montagebok ook uitstekend geschikt voor overwintering (ontlasten van de banden) van jouw tweewieler. Afhankelijk van het motormodel kan deze lift van verschillende adapters en accessoires worden voorzien (apart bestellen).

Dankzij de robuuste dubbele wielen is veilig opheffen en laten zakken altijd gegarandeerd. Zonder gereedschap snel en gemakkelijk traploos in de breedte en in 7 standen te verstellen. Verder is deze paddockstand heel klein te demonteren en daarom optimaal geschikt voor transport (bijv. naar het racecircuit).

Als jouw motor een rechte parallelle dubbele swingarm heeft, bevelen wij gebruik van de met rubber beklede universele indraaisets aan (bestelnr. 10002658). Als de swingarm van jouw tweewieler met schroefdraad voor prismabussen is uitgerust (vaak bij sportmotoren), dan zijn de gepatenteerde klik-klauwsteunen onder incl. prismabussen (bestelnr. 10002676 resp. 10002677) de ideale oplossing.

Als nieuwste innovatie biedt KERN-STABI met onmiddellijke ingang een mono-swingarmadapter (bestelnr. 10002680). Dit nieuwe systeem is geschikt voor motoren die swingarmopeningen met een diameter van 7-30 mm van de ene naar de andere kant hebben. Veel belangrijke montagewerkzaamheden, zoals de vervanging van een veerpoot achter, zijn met deze unieke mono-swingarmadapter eindelijk goed uit te voeren.

  • Afmetingen (l x b x h): ca. 80 x 72 x max. 43 cm
  • Eigen gewicht van de lift: ca. 6 kg
  • Hoogte van bevestigingspunt t.o.v. vloer: verstelbaar van 29 cm tot ca. 41 cm
  • Draagvermogen: max. 150 kg (totale voertuiggewicht max. 300 kg)

Let op:
Specifieke steunpunten voor jouw voertuig en accessoires zijn niet inbegrepen bij de levering. Je dient deze apart te bestellen (zie "Wij raden bij dit product het volgende aan").

Optionele accessoires:
In combinatie met de optioneel verkrijgbare KERN-STABI-manoeuvreerset 2038RS (bestelnr. 10002678) kun je de achterpartij van jouw voertuig in opgebokte toestand makkelijk in iedere positie draaien. Ideaal als je weinig ruimte hebt (garage, schuurtje, enz.).

Documenten
Beoordelingen (17)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar