De grote Louis winactie!

Prijzen met een totale waarde van ruim 20.000 euro staan voor je klaar!

de-header-gewinnspiel

Hoofdprijs: Kawasaki Z H2

Een gebruiksvriendelijke, comfortabele naked bike met 200 pk voor dagelijks gebruik. Bestaat niet? Ja zéker, van Kawasaki – en bij Louis te winnen. De Kawasaki Z H2 is de naked versie van de supersportieve Ninja H2 en is uitgerust met diens motor met compressor-oplading. Uitgedrukt in cijfers: een vermogen van 147 kW en een koppel van 137 Nm. De Z H2 is beslist geen beginnersmotor, maar er kan desondanks aanzienlijk eenvoudiger op worden gereden dan het informatieblad doet vermoeden.

En de waarde van deze hoofdprijs? Moeilijk te zeggen. De vrijblijvende adviesprijs van deze Z H2 (modeljaar 2020) bedraagt 18.145 euro*. Dit zeer speciale exemplaar zou wel eens wat meer waard kunnen zijn. Want in het kentekenbewijs staat als vorige eigenaar niemand minder vermeld dan de vijfvoudige wereldkampioen motorraces Toni Mang. En dit is iets wat je voor geen geld ter wereld kan kopen.

* incl. 19% btw, incl. overbrenging, excl. bijkomende kosten.


Deelnamevoorwaarde 1: als je je al hebt aangemeld voor de Louis nieuwsbrief, doe je automatisch mee met de winactie. Zo niet, dan kun je je hier aanmelden:

Deelnamevoorwaarde 2: als houder van de LouisCard neem je bij je eerstvolgende aankoop met je LouisCard in een Louis-filiaal automatisch deel aan de winactie. Heb je nog geen LouisCard? Bestel deze dan direct en doe in 2021 minimaal één keer een aankoop met de LouisCard in een Louis-filiaal of via postorder.


Winnaars van 2020

David S., Rain
Klaus E., Rheine
Peter S., Datteln
Hans-Jürgen S., Schmölln

Wiebke W., Hemmingen

Er staan nog veel meer aantrekkelijke prijzen voor je klaar:

Gewinnspiel erster Preis

Veerbootreis met DFDS voor 2 personen:

overtochten Amsterdam – Newcastle – Amsterdam

  • 2 overnachtingen in een 2-persoonscabine met zeezicht, stapelbedden
  • vervoer van twee motoren

Reisperiode: 2022 op basis van beschikbaarheid (uitgesloten zijn juli-augustus, kerst en oudjaar)

Met de LouisCard ontvang je op alle DFDS-reisroutes een korting van 15%.


Konkurrence - anden præmie

10 x 1 jaarabonnement op het tijdschrift MOTORRAD

 Een jaarabonnement met 26 uitgaven! Optimaal geïnformeerd over alle onderwerpen van het motorrijden, zorg dat je geen enkel nummer mist! Met de LouisCard profiteer je van nog meer kortingen.


Konkurrence - tredje præmie

Motor-basistraining PLUS

Win een Sachsenring-bon voor een motor-basistraining PLUS. Met de LouisCard profiteer je van nog meer kortingen.


Gewinnspiel fünfter Preis

Win 3 sets van de nieuwe BATTLAX T32 banden of als alternatief een ander profiel voor je motor.

Geïnspireerd door de eersteklas banden uit de motorsport, biedt Bridgestone een uitgebreid assortiment BATTLAX banden – van toer- tot racebanden en banden voor kleine tot grote motoren. Met de LouisCard profiteer je van nog meer kortingen.


Gewinnspiel sechster Preis

Win bikerplezier in Ticino, Zwitserland

Win een verblijf in motorhotel Vezia, Ticino, Zwitserland: 3 nachten voor 2 personen incl. ontbijt in het hotel, waar je motor eveneens over een kamer beschikt.

Gewinnspiel sechster Preis

Vertrekken en genieten in Ticino, Zwitserland

Ontspanning voor jou en je motor in Hotel & SPA Internazionale Bellinzona, Ticino, Zwitserland: 3 nachten voor 2 personen incl. ontbijt; ideaal vertrekpunt voor motortochten in Ticino.


Konkurrence - niende præmie

Een driewerf hoera!

Eindeloze bochten, de beste tips voor tochten en een heleboel plezier. De MoHo-gastheren die tevens motorrijders zijn, helpen je bij het ontdekken van geniale bikertochten en wijzen je de weg naar de goed verborgen bergwegen ver van de drukke "bergpassen die je gezien moet hebben".

De "MoHo – Motorrad Hotels" verloten 3 vakanties voor 2 personen en 3 overnachtingen incl. halfpension in een van de gespecialiseerde MoHo-hotels in Oostenrijk, Duitsland en Italië.


Gewinnspiel achter Preis

3 x 2 tickets voor de German Speedweek*

3 x 2 volwassenentickets voor de German Speedweek* incl. paddock.
*Behoudens het evenement kunnen de locatie en het thema van het evenement afwijken.