Louis Tilburg

Louis Tilburg
Openingstijden
 • Maandag
  10:00 - 18:00
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 20:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  12:00 - 17:00

Welkom bij Louis in Tilburg

Verheug je op een bijzondere winkelervaring bij Europa's Nr. 1 voor motorkleding en -techniek.

Hier vindt je alles wat jij en jouw motor nodig hebben voor de mooiste hobby ter wereld: of je nu een nieuwe helm, een jas of broek van leer of textiel, laarzen, gereedschap, hulpstukken en alles wat met motoren te maken heeft, nodig hebt: Je bent naar de juiste plaats gekomen. En je krijgt ook deskundig advies van ons serviceteam. Heb je behoefte aan individueel en persoonlijk advies? Maak dan gebruik van onze personal shopping service in jouw Louis winkel en boek direct een afspraak.

Een andere exclusieve service die wij aanbieden is de verhuur van een motortrailer bij de vestiging in Tilburg. Verderop op deze pagina vindt je gedetailleerde informatie en boekingsmogelijkheden.

Tip: Weet je wat je nodig hebt? Kijk hier in de online shop of de door jouw gewenste artikelen op voorraad zijn en maak gebruik van de Louis afhaalservice! Bestel per e-mail ophalen87@louis.nl of per telefoon - wij zullen jouw reservering bevestigen en een afhaaldatum afspreken.

We kijken uit naar uw bezoek!

 

WIJ ZOEKEN JOU

Motorfiets aanhanger

U wilt uw motor vervoeren en daarvoor een motoraanhanger huren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Boek een afspraak hier.Veilig, snel en gemakkelijk: cashless betalen

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar