LOUIS ACCUPOOLVET
LOUIS ACCUPOOLVET
Louis Tech

LOUIS ACCUPOOLVET

INHOUD: 50 GR.

Art. No. 10071072
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 3,99 1
Baseprijs: 1 kg = € 79,801
Beschrijving

LOUIS ACCUPOOLVET INHOUD: 50 GR.

Louis TECH accu-poolvet werd special ontwikkeld voor het smeren van accupolen en aansluitingen als stekkerverbindingen in de voertuigelektronica. Schade door zuren en lekstromen wordt voorkomen en mogelijke contactweerstanden effectief gereduceerd. Procycle accu-poolvet zorgt langdurig voor een zekere start, heldere verlichting en verlengt de levensduur van de accu. Werkt niet in op metaal, lak en kunststoffen.

Inhoud: 50 g.

Toepassing:
Accupolen en klemmen zorgvuldig reinigen met een draadborstel en accu volgens de instructies van de fabrikant aansluiten. Daarna polen en klemmen, met name de schroefverbindingen, dun insmeren met accupoolvet. Behandeling bij elke inspectie of in ieder geval aan het begin van het seizoen herhalen. Overige stekkerverbindingen in blootgestelde, voor spatwater kwetsbare zones op dezelfde manier behandelen.

Let op:
langdurige inwerking op rubberen onderdelen dient te worden vermeden.

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar