ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
ALPINESTARS TECH-AIR 3
alpinestars

Alpinestars Tech-Air 3 Airbag System

Only in selected stores!!!

Art. No. 218863
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 549,95 2
€ 494,95 1
Beschrijving

Alpinestars Tech-Air 3 Airbag System Only in selected stores!!!

Het lichtste autonome airbagsysteem van Alpinestars, Tech-Air 3, is ontworpen om over of onder het motorjack te worden gedragen. Het is de effectieve en praktische keuze voor tourrijders, stadspendelaars en lichte off-road-avonturiers.

Het algoritme van Alpinestars voor het activeren van de impactdetectie is ontwikkeld en verfijnd op basis van miljoenen afgelegde kilometers en duizenden valpartijen, waardoor het systeem nauwkeurig kan beoordelen wanneer de airbag moet worden geactiveerd vóór een impact of andere gevaarlijke situatie zoals een lowsider of highsider. Wanneer Tech-Air 3 het begin van een impact detecteert, blaast het systeem binnen 50 milliseconden de beschermende airbag op. Bij een directe impact van de motor tegen een ander voertuig of obstakel werkt het Tech-Air 3 systeem bij de 'eerste impact*', d.w.z. dat het systeem wordt opgeblazen voordat het voertuig of obstakel waar de motor direct tegenaan botst, wordt geraakt. De test van de 'eerste impact' werd uitgevoerd volgens het Dolomiticert-protocol, waarbij de airbag werd getest in een snelheidsbereik van 25 tot 63 km/h.

Het slanke, autonome systeem heeft een waterdicht hoofdchassis en een waterdichte besturingseenheid en elektronica, en kan ook worden gedragen onder een motorjack, inclusief een Alpinestars Tech-Air Ready jack of een ander jack van leer of textiel, mits het jack voldoende ruimte biedt (ca. 4 cm) om de airbag te kunnen opblazen. Tech-Air 3 laat motorrijders nog meer genieten van het dagelijkse woon-werkverkeer, omdat ze weten dat ze beschermd zijn.

Eenvoudige activering via de Tech-Air APP!

Comfort/uitrusting:

  • Tech-Air 3 is een volledig autonoom, actief airbagsysteem en vereist geen externe aansluitingen of sensoren op de motor om het systeem te gebruiken.
  • Tech-Air 3 heeft 6 geïntegreerde sensoren (3 versnellingssensoren (1 triaxiale versnellingssensor) en 3 gyroscopen (1 triaxiale gyroscoop)) om de beste impactcontrole te bieden in een groot aantal dynamische rijsituaties en zelfs bij stilstand.
  • Het Tech-Air 3 airbagsysteem wordt automatisch geactiveerd via de magnetische ritssluiting.
  • Als het systeem niet wordt gebruikt, kan het gemakkelijk worden opgeborgen in een rugzak of onder het zadel.
  • De Tech-Air 3 is voorzien van een diagonale ritssluiting die de borst volledig bedekt en tegelijkertijd de binnenste airbag verbergt. De magnetische ritssluiting is gemakkelijk te gebruiken en biedt een veilig sluitsysteem voor het airbag-kledingstuk.
  • Een LED-indicator op de voorkant geeft de bedrijfsstatus van de airbag aan. De LED-indicator bevat ook een haptisch waarschuwingssignaal dat met trillingen bevestigt dat het systeem geactiveerd is en de motorrijder waarschuwt als de batterij bijna leeg is.
  • De Tech-Air 3 bevat een Alpinestar compacte elektronische besturingseenheid (ECU) van de tweede generatie, die zich in het compartiment voor het besturingsapparaat bovenop de achterkant van het Tech-Air 3 binnenvest bevindt.
  • De Bluetooth Low Energy (BLE 5.0) connectiviteit met de Tech-Air app stelt de motorrijder in staat de bedrijfsstatus van het systeem en de batterijstatus te controleren, en biedt een gedetailleerde kaart van de motorritten via MyRide.
  • De updatebare systeemsoftware is toegankelijk via de Tech-Air app
Veiligheid:
  • De geïntegreerde rugprotectorzak aan de achterkant biedt ruimte voor extra passieve rugbescherming.
  • Tech-Air 3 gebruikt een algoritme voor impactdetectie dat met behulp van kunstmatige intelligentie precies in de gaten houdt wanneer de airbag bij een impact moet worden opgeblazen, zodat de airbag tijdens het rijden op de weg, in talloze rijomstandigheden en ook bij stilstand actieve bescherming biedt.
Goed om te weten:
  • Na een activering moet het vest worden ingestuurd, omdat alleen opgeleid personeel de vervanging van de gaspatronen en reparatie van de luchtzakken mag uitvoeren – activeringsservice 209,95 EUR
  • Als de luchtzak nog intact is, worden alleen de gaspatronen vervangen – inflator check 104,95 EUR
  • Om de twee jaar moet het vest voor onderhoud worden opgestuurd – onderhoudsservice 54,95 EUR

Tip:
Ook verkrijgbaar in een Stella damesversie met ergonomisch geoptimaliseerde pasvorm voor dames (artikelnr. 218864 in de maten XS-XXL)

Waarschuwing: Deze vesten mogen niet worden gebruikt door personen die een pacemaker of andere elektronische medische hulpmiddelen dragen.

Nationaal (W)EEE Registratie nummer: RL 00037633

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar