CRAFT-MEYER BOUGIE-
CRAFT-MEYER BOUGIE-
CRAFT-MEYER BOUGIE-
CRAFT-MEYER BOUGIE-
CRAFT-MEYER BOUGIE-
CRAFT-MEYER BOUGIE-
Craft-Meyer

CRAFT-MEYER BOUGIE-

BORSTEL M. MESSINGBORST.

Art. No. 10091795
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 2,99 1
Beschrijving

CRAFT-MEYER BOUGIE- BORSTEL M. MESSINGBORST.

Tijdens de kleine en grote onderhoudsrondes aan uw motor is het raadzaam de conditie van de bougies onder de loep te nemen. En als de bougies uitgedraaid zijn, is het zinvol om de bougieborstel te gebruiken.
Deze kleine, fijne messing borstel met houten handvat is natuurlijk bij uitstek geschikt voor bougies. Een paar keer heen en weer strijken en alle korstjes en/of roetdeeltjes zijn eraf geborsteld. Maar je kunt hem ook gebruiken voor poreus motoraluminium of accupolen. Gewoon alles wat geen gevoelig oppervlak heeft.

  • Afmetingen: 150mm x 15mm
  • Houten behuizing met gat om aan de gereedschapswand te hangen
  • Bekleding: Gegolfde koperdraad met 0,25mm draaddikte
Verder:
Als de bougie zich echter in een toestand bevindt waarbij u problemen zou kunnen krijgen, kunt u zich het borstelen besparen. Koop liever meteen een nieuwe bougie. Bij Louis krijgt u gegarandeerd de juiste.

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar