CRAFTMEYER-STETHOSCOOP
CRAFTMEYER-STETHOSCOOP
CRAFTMEYER-STETHOSCOOP
CRAFTMEYER-STETHOSCOOP
Craft-Meyer

CRAFTMEYER-STETHOSCOOP

VOOR TECHNICI

Art. No. 10003970
€ 11,99 1
Beschrijving

CRAFTMEYER-STETHOSCOOP VOOR TECHNICI

Verontrustende geluiden uit de motor, aandrijving, lagers of as? Met de Craft-Meyer-stethoscoop voor technici hebt u een beproefd diagnosehulpmiddel op uw oren en kunt u storingsbron in de draaiende motor lokaliseren. Dat bespaart u een boel tijd en werk, en door tijdig ingrijpen kunt u zich wellicht kostbare vervolgreparaties besparen.

Dankzij de extra vast te schroeven meetpunt zijn ook de lastigste hoeken zonder problemen te bereiken. Een zinvol hulpmiddel voor iedere hobbymonteur en iedere werkplaats.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar