Craft-Meyer OLIEFILTERTANG M. STALEN BAND,UNIVERSEEL
OLIEFILTERTANG
OLIEFILTERTANG
OLIEFILTERTANG
OLIEFILTERTANG
OLIEFILTERTANG
OLIEFILTERTANG
Craft-Meyer

OLIEFILTERTANG

M. STALEN BAND,UNIVERSEEL

Art. No. 10003925
€ 11,99 1
Beschrijving

OLIEFILTERTANG M. STALEN BAND,UNIVERSEEL

Een oliefiltertang is een absolute must voor iedere hobbymonteur en iedere werkplaats. Deze universele oliefiltertang is met een draaiknop traploos verstelbaar en past op vrijwel ieder oliefilter. Geschikt voor het losmaken van oliefilters van zowel motoren als personenauto's.De stalen band wordt om het oliefilter gelegd en aangetrokken, waarna het filter kan worden losgedraaid. Dit gereedschap is ook ideaal wanneer het oliefilter door ruimtegebrek alleen vanaf de zijkant te bereiken is. Wanneer u een tang zoekt voor een extern patronenoliefilter met een diameter van ca. 60 tot 110 mm, is dit een goede keus.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar