CTEK-SNELCONTACTKABEL
CTEK-SNELCONTACTKABEL
CTEK

CTEK-SNELCONTACTKABEL

MET BOORDSTOPCONTACT

Art. No. 10002806
|

8 Beoordelingen

Adviesprijs € 23,50 2
€ 12,99 1
Beschrijving

CTEK-SNELCONTACTKABEL MET BOORDSTOPCONTACT

CTEK-snelcontactkabel "Comfort Connect" met 12V-boordstopcontact:

Deze accessoire maakt de accu beschikbaar als voedingsbron voor aanvullende elektronische apparatuur zoals navigatiesystemen, mobiele telefoons en kleine verwarmingsapparaten. De secundaire aansluiting is een universeel stopcontact voor alle standaard- of sigarettenaanstekerstekkers voor 12 volt.

Kabellengte: 100 cm

Aanwijzing!
De snelcontactserie van CTEK past alleen bij de 12 V-oplaadapparaten van CTEK met laadstroom 0,8-10 A en mag alleen met deze apparaten worden gebruikt.

Documenten
Beoordelingen (8)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar